Камянець-Подільський » Туризм » Що варто побачити в Кам'янці-Подільському? Топ самих популярних місць

Що варто побачити в Кам'янці-Подільському? Топ самих популярних місць

  • 14 045
  • (Оцінок: 3)
Що варто побачити в Кам'янці-Подільському? Топ самих популярних місць
Що варто побачити в Кам'янці-Подільському? Топ самих популярних місць

Інформація для туристів про те що варто побачити в Кам'янці-Подільському в першу чергу, найвизначніші памятки історії та самі красиві природні місця навколо міста. Наш рейтинг топ самих популярних місць в Кам'янці, які варто відвідати, розбитий на дві частини: З комфортом та Піднапрягти дупу.


:lol:  Також дивіться усі   розваги в Кам'янці-Подільському


Топ самих популярних місць з комфортом:

Перелік набільш популярних місць серед туристів в Кам'янці-Поідільському - саме те що варто побачити кожному:

Гуляючи містом, звісно більшість туристів гуляють в старій частині міста. Сучасне Старе місто – це 4 майдани, 21 вулиця, 2 узвози та 5 провулків, тобто 32 об’єкта. Наше місто є одним із Семи Чудес України, кожен рік його відвідує 500 тисяч туристів, що робить Кам’янець одним із відомих міст країни

 

Стара фортеця.

Перше місце Звичайно займає Стара Фортеця - це вже культове місце куди привозять всіх президентів та знаменитостей, де знято безліч фільмів та рекламних роликів.

У фортеці можна: постріляти з лука, зробити монетки, зліпити щось з глини, сфоткатись з совою та зробити грамоту із сургучевою печаткою, поїсти, посмакувати домашніх хліб (якщо працює солдатська пекарня)

Стара фортеця 


Кафедральний костел Петра і Павла.

Це найбільш старий костел Кам'янця-Подільського та найкращий, який зберігся, так як в ньому зробили музей атеїзму. Зараз це повноціно діюча релігійна споруда до якої пускають туристів (і не забудьте залишити в скринці 5-10 грн. - прибирати за товпами туристів ж потрібно)

У Костелі можна побачити: тріумфальну арку, старе кладовище, памятник Єжи Волдиєвському та Римському папі, таємні масонські знаки, надмогильний памятник Лаурі, Австрійський орган, вівтарну частину і розписи італійських художників.

Кафедральний костел


Залишки вірменського костелу

Вірменський костел нажаль не зберігся до наших часів, але його розвалини теж вражють - і це варто побачити!

Тут можна побачити: хачкар, вхід на хори, красивві розвалини та вірменську дзвіницю, будинок найвідомішої жінки на Поділлі.

Вірменський костел


Міст Стрімка лань. Стрибки з мосту

Стрімка лань це найвищий міст в Україі висотою - 75метрів з якого по вихідним добровольці стрибають вниз головою за порією адреналіну. Подивитись відо стрибку з моста

Тут можна побачити: каньйон, річку Смотрич, банджі-джампінг.

Стрімка Лань 


Рейтинг найпопулярніших місць де варто Піднапрягти дупу:


Руська брама в каньйоні Кам'янці-Подільському

Це найбільш колоритний об'єкт в національному заповіднику що свідчить про середньовічню архітектуру зодчих.

Тут можна побачити: справжній барбакан в якому знімався фільм  Максим Оса, каньйон, стіни древнього міста, музей середньовічньої артилерії та требушет. саме тут проводиться фестиваль "Брама Часу"

Руська брама 


Хрестовоздвиженська дерев'яна церква

Єдина дерев'яна церква, що зберегляся в межах історичного острова. Підійти до церкви можна прямо з Замкового мосту, а потім через підвісний місток. Церква розміщена в каньйоні річки Смотрич, під самою фортецею - фото виходять просто бомбезні.

Тут можна побачити: спр

Хрестовоздвиженська церква 


Водоспад під лебединим озером

Якщо для Вас спуститись по 120 сходинкам не проблема, обов'язково будучи на лебединому озері спустіться щоб подивитись водоспад. Це варто того - особливо зимою коли він замерзає. Якби водоспад не був штучним - він би був найвищим в Україні.

Тут можна побачити: водоспад 30 метрів висотою, новопланівський міст, річку Смотрич, перейти підвісним містком

Водоспад 


Покататись на БРДМ

Військовий автомобіль-амфібія БРДМ спускається в канйьон, пливе по річці, а потім грунтовкою навколо Старого замку повертається в Старе місто. Старт від Ратуші та 40 хв вражень за 350грн.

Тут можна побачити: водоспад 30 метрів висотою, новопланівський міст, річку Смотрич, перейти підвісним містком

БРДМ в кам'янці 


Політати на кулях

Те що Ви побачити зверху Вас вразить на все життя. Саме на кулі, багаті люди роблять пропозицію своїм коханим. А якщо у Вас є лишні гроші то під мостом Стрімка лань можна здійснити найскладніший трюк повітроплавців - пролетіти під мостом. Але готуйтесь викласти 3000 грн. з людини.

Тут можна побачити: водоспад 30 метрів висотою, новопланівський міст, річку Смотрич, перейти підвісним містком

Політ на кулях 

Також можна переглянути:

---

#KamianetsPodilskyi #КамянецьПодільський #КаменецПодольский


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини