Камянець-Подільський » Блогери » Козак Руслан » Книги українською мовою — подарунок, що стирає межі часу

Книги українською мовою — подарунок, що стирає межі часу

  • 17
  • (Оцінок: 0)

 

Подарувати книгу — розумне рішення в усі часи: у давнину, коли кожна книга була ексклюзивною, і сьогодні, коли існує безліч літератури на будь-які смаки. Але книги на українській мові займають особливе місце серед подарункових видань, бо такий особливий презент наповнений глибинним змістом та здатний поєднувати покоління крізь віки.

 

Чим приваблюють подарункові книги українською


Оригінальність і привабливість подарункових книг визначається багатьма факторами, серед яких можуть бути:

  • ·        нестандартні габарити;
  • ·        оригінальний дизайн;
  • ·        папір найвищої якості.

Особливість, яка виділяє подарункові видання, — незвичайне оформлення обкладинки, що надає книзі розкішного зовнішнього вигляду. Наприклад, колекційні книги часто мають шкіряну оправу, яку оздоблюють срібним або золотим тисненням тощо. Деякі елементи такого оформлення виконуються лише вручну, що робить кожен екземпляр унікальним і престижним подарунком.

Ці дорогі видання цілком виправдовують свою вартість, адже їх виготовляють у дуже обмеженій кількості.

Крім того, поряд з естетичною насолодою, книги українською мовою мають вагому культурну й інтелектуальну цінність як надбання українського народу та світової літератури в цілому. Вони сповнені позачасової мудрості, яку прагне збагнути кожне покоління.

Ось чому, вибираючи презент на день народження важливим для вас людям, варто купувати саме подарункові книги українською.

 

Які українські книги придбати 


 
 
Вибір жанрів серед подарункових книг, які можна купити в Україні, майже необмежений. До прикладу, https://fama.ua/uk/podarki/knigi-na-ukrainskom-yazyke відкриває широке поле можливостей для дарувальників, адже тут на кожне свято знайдеться найкращий літературний презент хоч для вибагливого іменинника, хоч для суворого шефа.

Якщо потрібна книга для чоловіка, звертайте увагу на солідні фоліанти й ексклюзивні колекційні видання. Завжди привертають увагу книги про зброю, історична література, особливо козацької доби та гетьманства, трактати філософів різних епох, бізнес, лідерство, політика, біографії відомих особистостей.

Книги українською мовою, які потішать жінок, — відома класика у вишуканому дизайні, зокрема поезія та проза видатних співвітчизників. Попит також мають видання про подорожі, мистецтво, саморозвиток. Ділові жінки оцінять мотиваційні книги, «Історію України-Руси», Конституцію.

Книга на всі часи, яку можна купити на подарунок будь-кому, — «Кобзар». Знайде своє місце майже в кожному домі й подарункове Євангеліє українською мовою.

Ознаки, за якими доречно вибирати оригінальні подарунки, зокрема книги, — якість, особливий дизайн, відповідність статусу одержувача, його статі, віку та літературним смакам.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини