Міс Кам'янець 2010

  • 5 648
  • 1
  • (Оцінок: 0)

27 травня на сцені МБК відбулось шоу краси «Міс Кам’янець 2010». За звання першої красуні змагалось 9 кам’янчанок. Цього року організатори свята вирішили перенести присутніх у 80-ті роки: лунали популярні хіти, дівчата демонстрували одяг у стилі того часу, драйву додало заняття аеробікою, що показали на сцені красуні.

У кожному конкурсі кам’янчанки рекламували одяг мережі магазинів «Мода jeans», що виступили спонсорами заходу. Також спонсорську допомогу надали страхова компанія «Провідна», готель «7 Днів», торгова компанія «Принцип». Найочікуванішим і найвидовищнішим етапом свята став вихід красунь у вечірніх сукнях. Мабуть, жоден з глядачів не залишився байдужим, коли до сцени залом продефілювали дівчата. Кожна з них була по своєму гарна і неповторна.

 

 

Анастасія Форкун


Міс Кам`янець 2010 - Анастасія Форкун студентка коледжу харчової промисловості

 

 

Тому й обрати найкращу, за словами голови журі заступника міського голови Олега Демчука, було не просто. Але момент оголошення результатів конкурсу таки настав.

Титул міс Кам’янець 2010 отримала Анастасія Форкун студентка коледжу харчової промисловості. Традиційно, корону переможниці передала колишня міс Кам’янець 2008 Анастасія Крупицька. Віце-міс стала Тетяна Харук. Всі учасниці конкурсу отримали цінні подарунки від спонсорів, сертифікати на похід в спа-центр готелю «7 Днів» та квіти від міського голови.

 

Джерело: _https://novini.net.ua/?p=2188#more-2188

 

Доречі міні-міс 2010 Кам`янець виграла теж Анастасія - дивитись

А в 2007 році виграла Бакуліч Даря (2 курсі Медичного училища) - дивитись

 

Фото з конкурсу 2010:

 

Міс Кам`янець

 

 

 

 

Віце-міс кам`янець

 

 

 

Не така вже це і легка справа...

 

Фото Ірини Пустиннікової

Джерело - _https://kamienczanka.livejournal.com/184100.html#cutid1


------

Останні коментарі:

admin
admin
wink Сьогодні без штукатурки ні туди і ні сюди...
Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини