Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Новини міської ради » Бувші риги і комуняки порвали. Тепер Свобода ❤️️ комуняки

Бувші риги і комуняки порвали. Тепер Свобода ❤️️ комуняки

  • 254
  • (Оцінок: 0)
Бувші риги і комуняки порвали. Тепер Свобода ❤️️ комуняки
Бувші риги і комуняки порвали. Тепер Свобода ❤️️ комуняки

20 вересня 2023 року голова ПП"Європейська Солідарність" Василь Кобильник зробив гучну заяву про вихід фракції зі складу депутатської групи "Ми Кам'янчани", на самому початку нинішньої сесії.

Дивитись відео Бувші риги і комуняки порвали. Тепер Свобода ❤️️ комуняки:

Також голова фракції заявив, що "уся відповідальність за стан речей у місті лежить на новоствореній коаліції Гордійчука-Посітка".
Схоже, що своїм виходом "ЄС" закріплює за собою реноме єдиної опозиційної до владної коаліції сили, а її очільник Василь Кобильник відтепер є єдиною альтернативою діючому меру Посітку.

🤠 А тепер про все по черзі, та чому порвали "Любі Друзі", які роками в оргазмі доводили до ручки Кам'янець-Подільський?

Слідкуйте за лоігчним ланцюжком:

1) У 2009 році міська рада прийняла рішення «Про підтримку участі КП «Служба єдиного замовника» у реалізації проєкту «Розвиток міської інфраструктури» та взяла кредит 2 мільйони доларів у Міжнародного банку реконструкції та розвитку. 
2) У 2018 році будують ТЕЦ у Кам'янці - Гордійчук став недотркаємий, ніякі перевірки ні справи його не чіпали.

3) У вересні 2023 року суд Зобов'язує міську владу таки виплатити кредит 2млн. долл. які просрав БУВШИЙ жирний комуняка на джипі!

4) 20 вересня 2023 кобильник звинувачує Гордійчука у тому що той його зрадив і злигвся з Свободою, яка зараз при владі....
5) Бувші любі друзі "Ми Кам'янчани" - розбігаються в різні сторони....


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини