Нарешті Посітко отримав заступників!

  • 576
  • (Оцінок: 0)
Нарешті Посітко отримав заступників!
Нарешті Посітко отримав заступників!

Два роки протистояння вишиватників та бандюків у Кам'янці завершились - чи то домовились нарешті, чи то пацанчики вирішили що настав час ділити бюджет та гуманітарку щоб непротикли потоки вйськових грошей мимо рук - поки невідомо!

Заступники мера Посітко:

  • Шевчук Олександра Володимирівна
  •  Назаренко Дмитро Миколайович
  •  Васильченко Сергій Валентинович
  •  Мендограло Вадим Миколайович
  •  Баньковський Анатолій Анатолійович

Олександра Шевчук – фінансово-економічний напрям (має стаж роботи майже три десятки років у фінуправліннях Кам’янець-Подільської міської ради та КП “Міськтепловоденергія”).
 Дмитро Назаренко – гуманітарний напрям (керував народним ансамблем танцю “Горлиця” та гуртком Центру дитячої та юнацької творчості),
Вадим Мендограло – цифровізація, грантові програми, міжнародна співпраця (співвласник ТОВ “АЙ. ТІ. ПРОМОУШН”).
Сергій Васильченко – житлово-комунальна сфера, будівництво, архітектура (раніше працював начальником відділу в управлінні капітального будівництва та житлово-комунального господарства Охтирської міської ради, що на Сумщині, а з лютого цього року був радником Михайла Посітка).
 Анатолій Баньковський – керуючий справами (юрист, працював на декількох столичних фірмах, з 2022 року звільнений із посади завідувача відділу департаменту правового супроводу та контролю Кам‘янець-Подільської міськради).


До складу виконавчого комітету увійшли заступники міського голови, представники з числа військових, молоді та спорту, комунальних підприємств та бізнесу.  Всі ці рішення значно прискорять вирішення питань людей, підвищать їх ефективність та посилять контроль за їх виконанням.


🤪 Ось цікаво - що тепер у Кам'янці-Подільському придумають чинуші щоб пилити бабки і НЕ ТРАТИТИ їх на військову інфраструктуру та бізнес для армії.... Поки таке враження що у нас не війна - а боротьба хто більше зробить ремонтів та прикрасить міста.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини