Кому потрібне кошення

  • 17
  • (Оцінок: 0)
Кому потрібне кошення
Кому потрібне кошення

Не треба ніякого співчуття і ніяких коментів, бо ситуація і так зрозуміла. Але якщо раптом вам потрібне маленьке смішне і дуже кавайне кошенятко - я буду дуже вдячна за допомогу.

Кілька днів все думаю, як про це написати, і не знаю, то пишу як є. Тут такі фактори: по-перше, найкращий стоматолог у місті, до котрого я ходила з 2009-го, виявився ігроманом. Але дізналася я про це через півтора місяці після того, як він позичив у мене ДУЖЕ значну для мене суму "до вівторка" і зник.
По-друге, та правда про мене, котру приховую - це те, що у нас сім тварин, переважно калік. Пес, котрий повністю осліп три роки тому, кітка без задньої ноги, кітка без ока, кітка зі шкірними і психічними проблемами - ну, те, що вже нікуди нікому не прилаштуєш. Всі крім одного кота стерилізовані. Сусідка нас за це ненавидить, весь час через це конфлікти  
По-третє, липні традиційно найважчі місяці для людей з емпатією, бо стерилізація тварин все ще щось незрозуміле і для посполитих, і для міських влад - і саме в липні маємо наслідки такого ставлення до тварин.
В четвер, вже у присмерку, перед буревієм, я врятувала від собак кошеня. Вік не більше місяця (зараз вже десь місяць і кілька днів). Породи дзуська (ну ми так всіх таких звичайних котів називаємо - дзуськами). Дівчинка. Грайлива, дуже лагідна, очі як у врубелівських героїв, але урвителька.


І тут справа не лише у тому, що з грошима дуже, дуже, дуже непросто. А й у тому, що Горіх, єдиний наш некастрований, з появою котенятка сказився. Лупить всіх смертним боєм, вбиває тих, з ким всі ці п'ять років разом жив.

Не треба ніякого співчуття і ніяких коментів, бо ситуація і так зрозуміла. Але якщо раптом вам потрібне маленьке смішне і дуже кавайне кошенятко - я буду дуже вдячна за допомогу. Бо таки біда якась  
Фото просто того місця, де я його врятувала (біля трансформаторної будки)


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини