Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Події в місті » Вишивата (без совісті та честі) примазалась до Журавлика і поїхала в тур по Європі!!!

Вишивата (без совісті та честі) примазалась до Журавлика і поїхала в тур по Європі!!!

  • 206
  • (Оцінок: 0)
Вишивата (без совісті та честі) примазалась до Журавлика і поїхала в тур по Європі!!!
Вишивата (без совісті та честі) примазалась до Журавлика і поїхала в тур по Європі!!!

На своїй сторінці у ФБ, активістка Валентина Магілат повідомила, що14 грудня випадково дізналася, що у Тур по Європі, який здійснює хор" Журавлик" раптом долучилася чимала когорта посадовців Кам'янець-Подільської міської ради це і керуючий справами Анатолій Баньковський, заступник міського голови Вадим Мендограло працівниця департаменту гуманітарної політики і ще низка посадовців ....

Активістка пише - Особисто я не можу мовчати і стояти осторонь таких обставин де нахабність і брехня, маніпуляції і підміни разом із корупцією, вибачте зашкалюють, у посадових осіб міської ради .Не можу пройти мимо ситуації яка сталася .
В понеділок 11 грудня 2023року була в міській раді із питань ГО "Громадський штаб порятунку Кам'янця - Подільського", що стосуються заяв і вимог про проведення службового розслідування і вела відеорепортаж . Ходила до керуючого справами міської ради Анатолія Баньковского щоб вияснити певні питання але, як повідомила його секретар він відбув у відрядження і повернеться за тиждень тобто десь 18 грудня.
Мені захотілося пересвідчитися у дійсності цього, але я не знайшла відповіді, а саме розпорядження міського голови #Михайло_Посітко на сайті міської ради .... Чому відсутнє таке розпорядження міського голови мені не зрозуміло.

У мене запитання яким чином вони опинилися в мистецькому турі по Європі хору "Журавлик", за чий кошт у них відрядження і поїздка і чому не поїхали дійсно творчі люди -майстрині , які готувалися до цього туру ...

Сподіваюся, що все стане явним і правда восторжествує!
Нижче подаю скопійований текст жінки, що готувалася і мала їхати у тур по Європі разом із хором "Журавлик" і що натомість вийшло.
Робіть висновки. Чекаю коментарів.

Пост з Фейсбука (Yulia Marushchak):

"Тур Європою, ярмарки і міжнародна співпраця. Клас? Все набагато простіше! Нас забули попередити про те, що виїзд переноситься на 8 годин вперед 
Поїздка до якої я готувалася півтора місяці і останній тиждень був найважчим - перевтома, сон по кілька годин перед світанком і відміна замовлень.

ПРОСТО ЗАБУЛИ ПОПЕРЕДИТИ!!!

Без учасників даної поїздки - без майстрів, які представляють Камʼянець-Подільський.

Шкодую лиш про одне, за цей місяць я могла не отримати букету симптомів якби не - «Тур Європою».
В Європейських країнах хотілось представити найкращих майстрів Поділля - тому не я одна працювала як запряжений кінь цілий місяць. Майстри готувалися і вдень і вночі.
А ще нас ніхто не просив, та ми підготували подарунки для представників влади для забезпечення кращих відносин між нашими містами-побратимами. А також щиро хотіли долучитися до благодійної мети цієї поїздки.
Та сталося так, як сталося…
Дякую хочу сказати всім хто підтримав мене! Дуже ціную кожного!
А підтримати майстрів можна 22-23-24 грудня на Різдвяному ярмарку Вулик.
Щиро дякую за увагу!"


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини