Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Події в місті » SAKURA Park відкриють в Кам'янці навесні 2024

SAKURA Park відкриють в Кам'янці навесні 2024

  • 402
  • 1
  • (Оцінок: 0)
SAKURA Park відкриють в Кам'янці навесні 2024
SAKURA Park відкриють в Кам'янці навесні 2024

Весною 2024 року у Кам’янці-Подільському, області Хмельницької, з'явиться новий торговй центр SAKURA Park.

Центр буде розташований за адресою вулиця Євгена Коновальця, 5-А. Загальна площа проекту (GBA) становить 12 330 кв. м, а орендна площа проекту (GLA) – 9 000 кв. м. Також передбачено паркінг для 80 автомобілів.

Управлінням цим проектом займається компанія "ФІНАНСТРЕЙД". Важливо відзначити, що це лише перший етап амбіційного інвестиційного проекту, який планується реалізувати протягом наступних двох років.

SAKURA Park  в Кам'янці 

Чому обрали саме Кам’янець-Подільський?

Кам'янець є найбільшим не обласним центром на Заході України, при цьому третій за кількістю архітектурних пам'яток в країні, після Львова та Києва.

По-друге, місто потребує сучасних торговельних просторів, які відповідають усім сучасним вимогам.

По-третє, незважаючи на свій вік, це місто вражає молодістю, а, отже, і амбіціями та майбутнім. А ще варто врахувати кількастолітню історію міста, яка приваблює любителів подорожей та історії.

Перший етап будівництва торгового центру представлятиме трирівневу будівлю. На цокольному поверсі з'явиться сучасний продуктовий супермаркет відомої у регіоні мережі "BULKA market" площею 700 кв. м., а також аптека, зоомагазин та магазин товарів для дому.

На першому та другому поверхах розташуються українські та міжнародні мережеві магазини моди, електроніки, ювелірні вироби, кав'ярні, магазини мобільних аксесуарів та інше.


------

Останні коментарі:

Павло
Павло

тобто у Львові та Києві менше пам'яток арх, а в Кам'янці більше? Це як?

Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини