НЕВЖЕ Я ПОПАЛА В ЄВРОПУ !!!

  • 2 735
  • 1
  • (Оцінок: 0)
НЕВЖЕ Я ПОПАЛА В ЄВРОПУ !!!
НЕВЖЕ Я ПОПАЛА В ЄВРОПУ !!!

м. Кам'янець-Подільський Стомлена та хвора від поїздки поїздом в Київ ( мабуть протягнуло ) , я в буквальному розумінні просто " поповзла" в район дитячої поліклініки шукати нову газову контору , (десь там казали є), щоб заплатити за газ за березень, адже сьогодні уже 3 .04 та й в квітні наступає новий вид проплати , пока що не всім зрозумілий, потрібно поспішати...... На моє запитання у перехожої , чи не підскаже вона , де той новий центр, жіночка любязно усміхнувшись показала мені:

"Аж ось він в новому будинку по вул Уральська 14 на першому поверсі, там і вивіска є".

Дивитись відео НЕВЖЕ Я ПОПАЛА В ЄВРОПУ !!!:

"Дякую "- відповіла я , сумно про себе, готуючись до шаленних черг, криків та сварок...

Та коли я увійшла в середину, то була просто в буквальному розумінні "ошалешена"! НЕВЖЕ Я ПОПАЛА В ЄВРОПУ !!!

В гарному новому сучасному приміщенні на комфортних мягких диванах спокійно сиділи люди та чекали своєї черги, дивлячись на екрани телевізорів , де по-черзів висвітлювались номера їхніх талонів та призначення (номер стола).
Талон з номером береться в автоматі при вході. Тут же знаходиться касса ,куди можна заплатити за спожитий газ.
Взявши свій талон з номером , я з великим задоволенням ,сівши на мягкий диван, стала спостерігати за екраном телевізора, і за всім іншим, це було справді гарно.... Черга рухалась надзвичайно швидко , всі були задоволені.

 
Мені випав стіл №3 за яким досить мобільно та вічливо мене обслужила менежер Рабовська Наталія Ананієвна (дуже привітна та гарна людина). Дякую Вам, Наталіє Ананієвно!

Дякую усім тим, хто створив цей комфортний центр по обслуговуванню споживачів газу ( та ще й в центрі міста ) ,зробивши такий приємний подарунок для нас жителів Кам'янець-Подільського

 
Я думаю , кожен камянчанин , відвідавши цей новий центр, відчув те саме , що і я ! Побільше б у нас в місті для людей таких зручних закладів, як цей !!!


------

Останні коментарі:

Людмила
Людмила
За такими тарифами, вони б ще самі до вас додому мали б приїхати.Яка ж це Европа, це гарна обгортка безмежного пограбування народу України.
Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини