Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Аварії » Бувший мент погрався в таранщика!

Бувший мент погрався в таранщика!

  • 2 011
  • (Оцінок: 0)

12 листопада 2015 року, по обіді в центрі міста у дворах будинків вул. Огієнка 29,31 та Червоноармійська, 4 водій авто Skoda протаранив авто, яке стояло припарковане навпроти кафе «Мономах».

Зі слів очевидців, авто з водієм втікало в двір будинку по Червоноармійській 6, не бачачи нікого на своєму шляху.

Під колесами авточуть не загинула, яка в останній момент встигла відскочити і впала на асфальт та отримала легкі тілесні ушкодження.

 

Водія звати Олександр Лемні. До недавнього часу він працював дільничним інспектором міського відділу міліції. До реорганізації міліції у поліцію (до 7 листопада 2015 року). З 7 листопада за результатами оперативної наради, яка проаналізувала його діяльність вирішила не запропонувати йому посаду. У нього відібрали посвідчення та направили матеріали на його звільнення. Наразі підстав для затримання немає, адже немає тяжкого наслідку його дій, легкі – тілесні ушкодження передбачають адміністративну відповідальність. Але він зараз доправлений разом з правоохоронцями до лікарні, де йому проведуть обстеження та згодом він буде притягнутий до адміністративної та цивільно-правової відповідальності.»

 

<!--MBegin:https://k-p.net.ua/uploads/posts/1447448309_1.jpg|-->`Бувший <!--MEnd-->

 

<!--MBegin:https://k-p.net.ua/uploads/posts/1447448310_12.jpg|-->`Бувший <!--MEnd-->

 

<!--MBegin:https://k-p.net.ua/uploads/posts/1447448380_13.jpg|-->`Бувший <!--MEnd-->

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини