Агент ДНР в Кам'янці!

  • 1 613
  • (Оцінок: 0)

В Кам`янці-Подільському викрили працівника ДРАЦС, котра передавала конфіденційну інформацію на окуповану бойовиками територію.

"Прокуратурою міста Кам`янця-Подільського погоджено повідомлення про підозру  працівнику відділу державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС) у несанкціонованому розповсюдженні інформації з обмеженим доступом, яка зберігається в автоматизованих системах, створених та захищених відповідно до чинного законодавства, вчиненому повторно.

Встановлено, що ця службова особа ДРАЦС на прохання своїх колег одного з таких же відділень Донецької області, яке перебуває на тимчасово окупованій незаконними збройними формуваннями території,  неодноразово передавала їм по телефону офіційну інформацію на громадян України. Відповідна інформація про особу, яка міститься у Держреєстрі актів цивільного стану, віднесена до конфіденційної", - повідомили в прес-службі прокуратури Хмельницької області.
Кам`янець-Подільським відділом поліції здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 361-2  КК України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу та відсторонення від посади. Затримані загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до п`яти років з конфіскацією техзасобів, за допомогою яких було здійснено несанкціоноване розповсюдження інформації, які є власністю винної особи.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини