Центр сімейної медицини

  • 6 196
  • (Оцінок: 0)
Центр сімейної медицини
Центр сімейної медицини
Центр сімейної медицини
Телефон:+380988126348
Е-mail: info@centrmed.com
Сайт: Офіційний сайт

Прокоментуй Цей Пост:

Розташування на мапі:

Одна із перших приватних лікарень Кам`янця-Подільського де можна отримати послуги та консультації лікарів: гінеколога, ендокринолога, кардіолога, алерголога, дитячого невропатолога, гомеопата, гірудотерапевта, фітотерапевта.

З 2011 року Центрмед ® — це зареєстрована торгова марка, що підтверджує наш офіційний статус у медицині та серйозність підходу до справи.

Особлива увага приділяється діагностиці й лікуванню безпліддя. У цьому питанні налагоджене тісне співробітництво з Буковинським центром репродуктивної медицини, науковим керівником якого є Юзько Олександр Михайлович(щомісяця консультує в «Центрі сімейної медицини» і проводить добір кандидатів на штучні методи запліднення та гінекологічні лапароскопічні операції).

Центр співпрацює з Хмельницьким онкологічним диспансером. Щомісячно приймає пацієнтів хірург-мамолог Дробнер Гаррій Йосипович з питань діагностики, лікування мастопатій і профілактичних оглядів для виявлення онкологічних захворювань молочних залоз.

Спеціалісти:

  • психіатр Масловська Л.С. — діагностує і лікує неврози, невропатичні стани, викликані страхом, сімейними проблемами;
  • алерголог Тартачник Ю.В. — діагностує за допомогою нашкірних проб алергічні захворювання і проводить лікування;
  • гінекологи: Богуцький В.М., Мартинюк В.Л., Мельник О.К. — діагностують і лікують запальні захворювання, інфекції, що передаються статевим шляхом, ерозії, гормональні дисфункції, консультують з приводу вибору усіх видів контрацепції;
  • невропатолог Смольницька Л.Г.— діагностує і лікує післяінсультні стани, неврити, невралгії, радикуліти.
  • фітотерапевт і гірудотерапевт Григоренко О.А. — проводить діагностику і призначає лікування соматичних захворювань за допомогою п`явок, а також різних трав та фітокомпозицій.

------

Схоже за змістом: