Вел медікл клінік

  • 2 945
  • (Оцінок: 0)
Вел медікл клінік
Вел медікл клінік
Вел медікл клінік
Телефон:+380672107707
Е-mail: info@wellmedical.com.ua
Сайт: Офіційний сайт

Прокоментуй Цей Пост:

Розташування на мапі:

Вел медікл клінік – це Медичний центр в Кам`янці-Подільському, який орієнтований на сім’ю і зосереджений на персоналізованій та своєчасній медичній допомозі.

Всі варіанти обстежень за допомогою ультразвука на найсучасніших УЗД–апаратах, які дозволяють нашим спеціалістам побачити максимально чітке зображення у форматі 4D.

Неонатолог – лікар новонароджених, який займається спостереженням, діагностикою та лікуванням немовлят з моменту появи на світ, включаючи малюків, народжених раніше терміну, до 28 діб життя.

Педіатр – дитячий лікар, який займається спостереженням, діагностикою та лікуванням дітей з моменту появи на світ, включаючи малюків, народжених раніше терміну, до 16 років.

Отоларинголог (ЛОР) – це лікар, який спеціалізується на діагностиці й лікуванні порушення функції всіх ЛОР-органів: вуха, горла, носа.

Лікар-невролог (нервопатолог) — це фахівець, що займається лікуванням та діагностикою захворювань центральної (головний та спинний мозок), периферичної нервової системи (нервові волокна) і опорно-рухового апарату (лікування травм і захворювань хребта).

Ортопед-травматолог — лікар, який займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань і травм опорно-рухового апарату.

Вертебролог – це лікар, який займається діагностикою та лікуванням захворювань, пов’язаних з патологічними змінами у хрепті.

Психіатр – це лікар, який займається профілактикою та лікуванням різних психічних захворювань людини.

Лікар – фтизіатр.

Кардіолог — лікар, який займається діагностикою, лікуванням та профілактикою хвороб серця.



------

Схоже за змістом: