Камянець-Подільський » Люди » Митці » Савін Юрій Олексійович

Савін Юрій Олексійович

  • 13
  • (Оцінок: 0)
Савін Юрій Олексійович
Савін Юрій Олексійович

18 квітня 1961 року у Кам’янці-Подільському народився Юрій Олексійович Савін — фотограф, голова фотоклубу «Погляд».

Навчався в 1968—1978 роках у школі № 9. 1976 року закінчив музичну школу по класу фортепіано. У 1978—1980 роках навчався в технічному училищі № 4, де здобув професію регулювальника радіоапаратури та приладів. Працював за спеціальністю на заводі «Електроприлад». У 1981—

1983 роках проходив службу в армії. У 1983—2004 роках працював на кабельному заводі, де займався в народній кінофотостудії «Кадр», брав участь та організовував фотовиставки, знімав кінофільми, брав участь у конкурсах любительських кінофільмів. 1991 року закінчив факультет фотомайстерності народного університету мистецтв у Москві.

Друкувався в місцевій, обласній та українській пресі та закордонних виданнях. Працював позаштатним кореспондентом журналу «Пам’ятки України», фотографом в американсько-українській археологічній фундації «Кам’янець», керівником гуртка фотожурналістики при міській станції юних техніків.

Від 2005 року працює в Кам’янець-Подільському державному історичному музеї-заповіднику. Від 2008 року очолює громадського об’єднання «Кам’янець-Подільський фотографічний клуб «Погляд». Бере участь у фотовиставках в Україні та за її межами. Організатор міських фотовиставок і фотопленерів.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини