Камянець-Подільський » Люди » Митці » Наталія Харченко

Наталія Харченко

  • 891
  • (Оцінок: 0)
Наталія Харченко
Наталія Харченко

Для мене сьогоднішній день - особливий, своєрідно-ювілейний. Саме 25-26 квітня п'ять років тому на локації "Трипільське містечко" під час відкриття турсезону 2015 року, відбувся мій дебют з найпершим майстер-класом. Та-дам!!!

Пам'ятаю початок... Було це десь за місяць до відкриття турсезону, коли заввідділом Alla Kovalchuk повернулась з наради і запитала мене впритул:" Юльчиківна, який майстер-клас Ви будете проводити в Трипільському містечку?". Шок, невеликий переляк, мої збільшені до величини блюдець очі... Відразу промайнуло безліч думок - що я вмію?

Та вмію багато чого, але то все сучасне і ніяк не пов'язане з трипільською культурою. Саме тоді з'явилась думка про ляльку. Ні, думка з'явилась ще раніше - заглядалась на світлини, милувалась роботами майстрів, а братись сама до роботи боялась, все мені здавалось, що не вийде.

Наталія Харченко з Петро Болтанюком Наталія Харченко з Петро Болтанюком


Отак, виробнича необхідність зобов'язала мене взятись за клаптики тканин (шматинки, тряпинки, як я їх люблячи називаю) і з'явилось нове захоплення - лялька. Ні не одне, а цілих два - ще й майстер-класи для дітей і дорослих. Не можу сказати, скільки точно було проведено тих творчих зустрічей з охочими похендмейдити, всі записи на роботі.


Але це захоплення переросло в велику ЛЮБОВ!!!! Любов до дітей з їхнім жагучим бажанням до творчості, їхнім креативом і дивовижним сприйняттям світу!!! Любов до дорослих, які з палаючими поглядами роблять щось своїми власними руками, не важливо - то свічка з вощини, ангел, чи коза-дереза.

Трипільські вироби сучасної майстрині Трипільські вироби сучасної майстрині


Дякую Вам усім, мої дорогі друзі, дорослі і дітвора, за величезне БАЖАННЯ творити!!!! Дякую усім, хто підтримує нас матеріалами - ниточками, тканинками, чи гудзиками-намистинками... Все піде в діло, все принесе радість створення чогось нового і унікального!!!! Скучила за Вами усіма!!!! Скучила за нашими зустрічами!!!! На щастя, карантин не вічний, тож незабаром таки зустрінемось в Галереї мистецтв! Будьте мені усі здорові!!!! І щоб ніяких там вірусів!!!

Наталія Харченко у Фейсбуці - дивитись


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини