Камянець-Подільський » Люди » Інтерв`ю » Марія Берлинська

Марія Берлинська

  • 3 826
  • 1
  • (Оцінок: 1)
Марія Берлинська
Марія Берлинська

Кам`янчанка Марія Берлинська - розвідниця на фронті. Відбула військову підготовку, та 1-ого вересня, замість навчатися, гайнула на схід в розвідники батальйону Айдар.

Мені бабуся колись розповідала, що вона маленькою дівчинкою сапала в полі буряки, і от так пішла вперед-вперед в поле, обігнавши всіх їх. Їй кричать жінки типу там: «Марусю! Кидай все!», вона каже: «Чого?», - «Війна почалась!».

 

Марія Берлінська на Майдані

Марія Берлинська народилась 19 травня 1988 р. в Кам`янці-Подільському, закінчила 18 ліцей, потім Національний університет "Києво-Могилянська академія, але зараз імя цієї дівчини відомо всій Україні завдяки декільком телевізійним сюжетам, які розповіли про те, що молода дівчина залишила навчання у Києво-Могилянській академії та добровільно пішла на фронт.

 

Марія Берлінська в розвідувальному літаку

Саме на цьому літаку Марія попала під обстріл (дивись нижче відео)

Марія – розвідниця, вона займається аеророзвідкою в Луганській області. Сама дівчина говорить про себе, що вона на війні не для того, щоб забирати чиєсь життя, а для того, щоб навпаки його рятувати. Саме ефективна розвідка дозволяє зберегти життя українських солдатів.

На сьогодні їхня бригада критично потребує нового безпілотника, який коштує близько 3000 дол. США. Дівчина просить кам’янчан відгукнутися та посприяти у придбанні техніки.

Кам’янчани! Не підведіть своїх!

Кошти можна перераховувати на картковий рахунок, відкритий на ім’я Марії Берлинської.

Номер рахунку 4130 5155 0000 2979, Приватбанк.

 

Сторінка Марії у Фейсбуці

Інтерв`ю з Марією

ще одне інтерв`ю


------

Останні коментарі:

Павло
Павло
Прошу зазначити мій вибір як "схвальний"!!
Поспішав, та помилився, нажавши на іншу позначку.
Стаття гарна. Марія мужня дівчина! Доводилось не раз ії бачити у нашому місті. Давайте допоможемо із збором коштів на безпілотник!
Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини