Камянець-Подільський » Люди » Інтерв`ю » Інтерв'ю з Кротіком Сергіем

Інтерв'ю з Кротіком Сергіем

  • 4 279
  • (Оцінок: 0)
Інтерв'ю з Кротіком Сергіем
Інтерв'ю з Кротіком Сергіем

Від сьогодні започатковую нову рубрику - "Люди, які можуть професійно керувати нашим містом".

І першим до кого я завітав в гості став молодий політик, хоча йому ще цьому мистецтву вчитись і вчитись, але професіонал своєї справи, який пройшов від низу до верху по спортивній стежинні - Кротік Сергій Сергійович.

Багато хто мене звинуватить в тому, що я піарю регіонала (хоча він позапартійний) або я захищаю кам`янецького тітушку - про це тут!

Але чому я вирішив написати про пана Кротіка? Під час мітингу на захист Старченко, я взяв інтерв`ю в тренерів і вчителів які всі під час додаткових питань ДУЖЕ позитивно відгукувались про С.Кротіка - кажучи, що він за 2 місяці зробив більше ніж його попередники за 20 років!

Моя цікавість мене загризла, бо я теж до Сергія відносився погано, і ось моя думка про цю людину після зустрічі.

 

Позитивні враження:

вихований і скромний - для мене це було шоком!

приємно вразило і те, що Сергій на пам`ять назвав найкращих тренерів міста і видатних спортсменів, вільно розповідав про проблеми і що робить.

біля його робочого місця висів Кодекс спортсмена.

коротко і чітко відповідав на мої питання та зумів пояснити навіщо йому помічник і заступник.

 

Негативні враження:

йому буде дуже важко відмитись від бруду за участь в регіонівських акціях, хоча ТІЛЬКИ регіонали помагали спортсменам!

Сергій Сергійович абсолютно не вміє піаритись!

як політик ще зелений і необстріляний, це і не дивно працює лише 3-й місяць.

Висновок: молодий, перспективний та чесний службовець, що не заплямував себе корупційними схемами, пройшов спортивне життя на власній шкурі, спорт це його стиль життя.

 

І самі запитання та відповіді нашої розмови:

 Кротік Сергій Сергійович народився 15 лютого 1974 р. в с.Сокіл Кам’янець-Подільського району. Навчався у кам’янецькій ЗОШ №15. 1996 р. закінчив ПДАТА за спеціальністю «Лікар-ветеринар». Протягом 1996-99 рр. працював заступником головного ветеринарного лікаря на м’ясоконсервному комбінаті. 2000 р. отримав ще один диплом ПДАТА за фахом «Менеджер організацій». З 2000 до 2003 р. працював заступником директора ТОВ «Мрія» (с.Сокіл), а згодом, до 2005 р., - на посаді директора міського Центру зайнятості. З 2005 р. є депутатом Кам’янець-Подільської районної ради.


- Як думаєте, чому тренера так позитивно про Вас відзивалиь?

Бо перше, що я зробив на своїй посаді, зібрав всіх тренерів і бажаючих і сказав що в нас є гроші! А попередній керівник казав що грошей не має. І я пообіцяв всім, що гроші будуть розподілятись прозоро! Тепер лишається лише дочекатись коли казначейство нарешті виділить гроші.

 

- З якими проблемами зіткнулися на своїй посаді?

 Гроші. По паперах держава виділила 50 000 грн. на спорт в Кам`янець-Подільський, а казначейство жодної їкопійки не перевело. Тому навіть грамоти і нагородоти в 50 грн. приходиться виділяти з своєї кишені. І ловлю себе на думці, що хтось вважвє, що я списав 1000грн, а відаю 50грн.

Приходиться виклянчувати гроші в спонсорів, деколи давати свої.

 

- Яку суму виділяють спонсори?

Від 400 до 1000 грн.

 

- А,  більше не давали?

Лише "Пакт" допоміг побудувати парілку в ДЮСШ №2.

Ще стосовно проблем - вбиває бюрократія, щоб виставити інформацію на офіційному сайті потрібно обійти 3 кабінета і поставити в них підписи! Оформлення поїздки тренера на змагання займає мінімум 1 годину.

 

- Яка ваша мрія?

Побудувати в Кам`янці-Подільському спорт центр, де під одним дахом могли б тренуватись багато спортсменів і щоб якісні зручності були для всіх.

 

-То напевне хочете добудувати спорткомплекс на Тонкочеева?

Ні він вже майже весь приватний!

 

- А як плануєте відмиватись від образу тітушки?

Я за своє крісло не тримаюсь, в мене зарплата 2300грн. працюю заради свого хоббі - спорт. Так я був присутній біля Будинку культури, хотів зустрітись з свободівцями і запитатись їх - що вони зробили для спорту?

 

PS.

Пане Сергіє - на дверях табличку таки потрібно вчіпити, навіть за свої гроші, небоячись того, що звинуватть в нецільовому використанні державних грошей!  І не бійтесь камери - це ваш піар, без нього в сучасному світі необійтись!

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини