Камянець-Подільський » Вибори » Програма В.А. Худняка

Програма В.А. Худняка

  • 2 503
  • (Оцінок: 0)

ПРОГРАМА КАНДИДАТА У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ВІД ПП «НАРОДНИЙ ФРОНТ» ПО ОДНОМАНДАТНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ № 193

Я, Худняк Віктор Анатолійович, усвідомлюючи свою відповідальність, в складний час випробувань для нашої держави, йду у депутати щоб сприяти встановленню безпеки та розвитку України, продовжити нашу боротьбу за реалізацію ідей та завдань Майдану, забезпечити незворотність демократичних змін в країні.


Беру на себе зобов`язання:


1. Голосувати лише особисто.
2.Забезпечити постійний тісний зв’язок з виборцями округу, використовувати всі парламентські інструменти для захисту законних прав та інтересів громадян та підприємств.
3.Вносити на розгляд парламенту якісні законопроекти, які ініціюватимуться галузевими, громадськими об’єднаннями та територіальними громадами округу.
4. Публікувати у ЗМІ, щорічно, свою декларацію про доходи та видатки.

 

Майдан розпочав зміни в країні, але це лише початок. Реальність: війна на Східних кордонах країни, необхідність економічного та світоглядного імпульсу в державі, диктують нові цілі.
Найголовнішим завданням держави має стати відновлення територіальної цілісності України, звільнення її від терористів та іноземних військ, встановлення контролю над державним кордоном.
Головними пріоритетами реформ у державі вважаю ліквідацію абсолютної корупції, якою поглинена країна, децентралізацію влади та розвиток місцевого самоврядування.
Новий парламент має прийняти зміни до Конституції щодо ліквідації державних адміністрацій та впровадження виконавчих комітетів місцевих рад.

 

З метою більш ефективної протидії корупції підтримую:


- декларування чиновниками, суддями, працівниками правоохоронних органів як доходів, так і витрат, з обов`язковою перевіркою цих відомостей,
Виступаю за докорінну реформу правоохоронних органів і сфери цивільної безпеки. Вважаю необхідним проведення реальної судової реформи.
Основою розвитку економіки регіону є агропромисловий комплекс. Критично важливим є створення умов не лише для вирощування с/г продукції, а й запровадження якнайширшого спектру її переробки в населених пунктах округу.
Попри проблеми, які переживає Україна, не маємо права обійти увагою малозабезпечених, тих хто не може подбати про себе сам. Особливий акцент робитиметься на тому, щоб належну допомогу отримали всі учасники бойових дій. Держава має взяти на себе відповідальність як за надання необхідного медичного обслуговування, протезування своїм героям, так і за забезпечення житлом, надання соціальних гарантій родинам тих, хто загинув у боях за Україну.
Серед пріоритетних завдань в нашому окрузі бачу:
- створення якісно нового інвестиційного клімату, який дасть можливість інвесторам відкривати нові підприємства, а діючим суб`єктам бізнесу відкривати нові робочі місця.
- основа розвитку економіки - гарні дороги. Першочерговим завданням є радикальне збільшення фінансування ремонту та будівництва доріг. Контроль за їх використанням.
- будівництво об’їзної дороги м. Кам`янець-Подільський.
- збереження мережі освітніх та соціальних закладів, як в місті Кам`янець-Подільський, так і в сільській місцевості. Розширення мережі дитячих садків до рівня реальної потреби.
- всебічне сприяння подальшому розвитку туристичної галузі міста та Кам`янець-Подільського і Новоушицького районів. Розвиток інфраструктури та транспортних шляхів до зон відпочинку річки Дністер.
- скасування незаконного платного проїзду через Замковий міст м. Кам`янець-Подільський.
- розпаювання землі між працівниками радгоспів в смт. Стара Ушиця та с. Колодіївка.
- реконструкція систем водопостачання та водоочищення с. Жванець та с. Нігин Кам`янець-Подільського району.
- всебічне сприяння місцевим волонтерським організаціям, які забезпечують допомогу силам АТО.

 

Зміни розпочались. Настав час випробувань. Час об`єднатися тим, хто готовий взяти на себе відповідальність і творити майбутнє країни сьогодні. Впевнений, що у нас, українців, все вийде!


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини