Камянець-Подільський » Свобода в Кам`янці » Звіт - 21 сесія міської ради

Звіт - 21 сесія міської ради

  • 2 040
  • (Оцінок: 0)

10 лютого 2012 року відбулась позачергова 21 сесія міської ради

 Сесія розпочалась із клоунади, яку очолив Леонтій РОГАЛЬ, що став ветераном у 1974 р. , і тепер очолює раду ветеранів, та його комсомольська бабуся Підскоцька Надія.

Керівництво ветеранської ради обурилось словами Віктора Притуляка, депутата В.О. Свобода, сказаними на 20 сесії, 31 січня:

… можливо ці люди є зручні для  міськвиконкому та голови міста, тут їм надається спеціальне приміщення у міськвиконкомі, на зручних умовах, і я знаю також, що  Раду ветеранів використовують як ланцюгових псів коли йде питання про національне відродження...

Слухати аудіо запис з сесії.

 

У пресі комуняки перекрутили слова депутата, що він ніби  обізвав псами самих ветеранів.

 

Ветерани комуняки

 

Ветерани, які прийшли до зали засідання вирішили полякати  :smailuk2: бувшого рухівця, що пережив НКВД та не одну таку провладну організацію.  :smailuk14:   А молодий регіонал, не бувши на минулому засіданні і не учувши слів, поліз до свободівця з кулаками, захищати честь організації ветеранської ради…

 

Другим питанням розглядали бюджет міста, який виявився дірявим як решето і депутати почали сперечатись на які бюджетні програми потрібно спрямувати ці кошти. Врешті прийняли рішення затвердити в цілому бюджет, а вже на наступну сесію на депутатських комісіях розподілити кошти.

 

В кінці сесії розглянули запит депутата Гордійчука, що звернувся з проханням виділити гроші на реконструкцію аварійних тепломереж в Кам’янці-Подільському в розмірі 3 мільйонів, а всього потрібно 14 млн.

Депутат від ВО Свобода Яриновський Ю.Л. здивувався некомпетентністю комуніста, що вже декілька каденцій сидить в депутатському кріслі і депутатським запитом вимагає грошей, а також запропонував виділити ці гроші на програми для індивідуального опалення, а не переривання вулиць та руйнування бруківки.

 

P.S. До усіх авторів, що перекрутили слова Віктора Притуляка буде направлене звернення з вимогою вибачитись за перекручення слів депутата! У разі ігнорування ВО «Свобода буде вимагати вибачень через суд.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини