Камянець-Подільський » Свобода в Кам`янці » Свободівці проти халявних медалей

Свободівці проти халявних медалей

  • 3 055
  • 6
  • (Оцінок: 0)

В страшні часи знищення інакомислячих, куркулів та ворогів партії комуняцькі вожді започаткували традицію обвішування медалями.

Так медалі вручали за виявлення 3 колосків у господарстві селян, за розкуркулення, за здачу свого сусіда, що криво глянув на виродка-Сталіна… Під час 2-ої світової війни комуняки давали медалі бездарним та тупим генералам за 100 тисячні вбивства радянський солдат, яких без зброї кидали на німецькі укріплені лінії або щоб взяти якесь місто до дня народження якогось пердуна. Ну і звичайно медалі вручали простим солдатам, що змогли вижити в боях і відмолитись в НКВД, правда медалі простих солдат зараз продають на ринках як ширпотреб, а самим солдатам платять образливу пенсію, правда самих солдат це не засмучує чомусь.

 

Читати про всі комуняцькі злочини..

Слухати аудіо запис:

<!--kamenec_audio_begin:https://k-p.net.ua/uploads/files/prutylak_pro_rady_veteraniv.mp3--><!--kamenec_audio_end-->

 

Кумянки Камянця-Подільського


------

Останні коментарі:

Юра
Юра
Ваш сайт дуже брутальний, Ви поливаїте "....м" все і вся, і вихваляєтися, цим. Напевно Вас в дитинстві дуже сильно ображали, або є інші якійсь на це причини... Червоні , сині , білі... вони всі люди і час їх розсудить.

Я не здивуюся, якщо мій коментар Ви зітрете.
Цитувати Скарга
Сумний
Сумний
Юра! Наш сайт нормальний. Але нормальний він тільки для нормальних, мислячих людей, а не для тих, які мріють про повернення НКВД і ГУЛАГУ, які при допомозі демагогії намагається спекулювати на минулому і гальмувати поступ України. А причина одна - любов до України і ненависть до комунізма, як людиноненависницької ідеології. А такі як Піскоцька і Ведєрніков плекають це минуле.
Цитувати Скарга
admin
admin
Юра скажу чесно, якби я міг, то побудував би в Криму огороджений колгосп і звіз би туди всіх прихильників комунізму. Спочатку серед них би виділив всіх розумних і роботящих та посадив в тюрму, потім би провів колективізацію, всіх незгідних в тюрму. Через 10 років влаштував би штучний голод, щоб повиздихували як таракани. А тих хто вижив би поділив на дві частини одну маленьку із зброєю, а другу велику без зброї і почав серед них війну. З тими хто вижив би після війни провів суцільну індустріалізацію, щоб пахали по 12 годин на добу за кусок хліба... А далі почав би будувати 50 років комунізм, а ось вже тих щоб залишились - можна випустити на волю.... :smailuk2:

Я думаю ти смисл зрозумів?
Цитувати Скарга
vilnyj
vilnyj
По суті, те що сказав Віктор Притуляк, правда. І це підтвердив мітинг біля Вічного вогню у вівторок. Єдине, коли мова йде про пожилих людей, потрібно підбирати більш коректніші вирази.
Цитувати Скарга
гугл
гугл
а вам жалко тих жилізок ?
Цитувати Скарга
Slawko
Slawko
Серед тих двох центнерів ювілейних медалей, які носять сьогодні ці "ланцюгові" ветерани, нема жодної за період 1941-1945 р.р.
Їхньому керівнику Рогалю, 1934 року народження, на період звільнення Кам`янця від німців було 10 років, він на той час сидів у своїй росії і жував дитячі шмарки....
Треба робити поправку на віковий маразм цих організованих пенсіонерів-українофобів... а журналістам "Ключа" не писати: " ... назвав тих людей, що проливали кров на фронтах Великої Вітчизняної війни..... яким весь світ вдячний за Перемогу над німецько-фашистськими загарбниками." (Слово не горобець) ... Світ вдячний але не рогалям...
Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини