Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Події в місті » Московські фанатики таки пішли попри заборону!

Московські фанатики таки пішли попри заборону!

  • 909
  • 1
  • (Оцінок: 0)
Московські фанатики таки пішли попри заборону!
Московські фанатики таки пішли попри заборону!

19 серпня 2023 року московські фанатики таки пішли з Кам'янця-Подільского до Почївської лаври пори заборону влади! Московські попи продовжують сидіти у Києво-Печерсійській лаврі, а московська церква по сьогодні, 2 рік війни називається українською!

Дивитись відео Московські фанатики таки пішли попри заборону!:

Щорічна хресна хода з Кам'янця-Подільського 2023

УПЦ МП повідомляє, що паломників на цьогорічний Хресний хід буде менше аніж минулоріч. А на освячення кошиків прийшло чимало містян та приїжджих вірян. 

Зранку 19 серпня на території собору Олександра Невського працювали співробітники РТЦК, СБУ та поліції. 

Напередодні 18 серпня 2023 року біля кафедрального собору УПЦ в Кам'янці-Подільському та храму Різдва Богородиці в селі Довжок (звідки традиційно вирушає хресний хід до Почаєва) з'явилися співробітники ТЦК, які почали роздавати повістки вірянам, котрі приїхали до міста на хресний хід до Почаєва. 

-------

Ось що відбувається коли українська держава протягом 30 років перетворювала своїх громадян на жебраків, відволікаючиїх від нуждених проблем РЕЛІГІЄЮ та ТЕЛЕВІЗОРОМ, це ж доякого стану потрібно було довести людей щоб  московський цар-фашист-маразматик являвся для бідняків спасителем від олігархів та чинуш-потрошителів.... ????


------

Останні коментарі:

В.
В.

Влада сама винна в даній ситуаії - потрібно було ще в 1993 році законодавчо заборонити чужу для нашого народу церкву... Слава Україні!

Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини