Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Події в місті » В Кам'янеці-Подільському встановлять автоматичні відеокамери

В Кам'янеці-Подільському встановлять автоматичні відеокамери

  • 3 030
  • (Оцінок: 0)
В Кам'янеці-Подільському встановлять автоматичні відеокамери
В Кам'янеці-Подільському встановлять автоматичні відеокамери

В Кам'янець-Подільському запрацюють три відеокамери, що будуть розпізнавати навіть обличчя, такі камери працюватимуть в 2020 році в тестовому режимі.



За запрошенням голови правління Асоціації Вікторії Ільчишеної до Кам'янця-Подільського завітали керівник ТОВ "КОБІ СС" Олексій Вихристюк та представник Головного управління Нацполіції у Тернопільській області Роман Бовсуновський. Група компанії "Кобі" є українською компанією-розробником програмного забезпечення "СаМаР", що використовується в рамках програми "Безпечне місто".


Безпечне місто - це аналітична система оповіщення та обробки даних, що надходять з IP-відеокамер з вбудованою аналітикою. Система автоматично відслідковує та аналізує відеоінформацію, що фіксується камерами спостереження, а саме:


- визначення автономерів;
- визначення кольору, типу, марки, моделі автотранспорту;
- детекція особи з подальшим розпізнаванням;
- підвищення звукового бар'єру (постріл, вибух, крик і т.д.);
- перетин віртуальної лінії;
- захист від проникнення;
- стеження за об'єктом;
- визначення швидкості транспортного засобу (без радара);
- визначення залишених предметів;
- визначення залишеного транспортного засобу у недозволеному місці;
- визначення порушення ПДР (перевищення швидкості транспорту, ідентифікація особи водія та пасажира, навіть у нічний час).


В ході зустрічі представники місцевої влади, поліції домовилися про встановлення в місті 3 таких камер, які працюватимуть у тестовому режимі протягом наступного року. Представники Головного управління Нацполіції у Тернопільській області поділилися досвідом роботи з цими камерами, розкритими злочинами за їх допомогою, розшуканих зниклих осіб. Такі камери встановлені та успішно функціонують у Чернігові, Рівному, Івано-Франківську та ін містах України.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини