Вмирали коні чи ні?

  • 2 560
  • (Оцінок: 1)
Вмирали коні чи ні?
Вмирали коні чи ні?

Вот так бідують коні, які живуть на Кам`янці, по вул.Аеропортна м.Кам`янець—Подільський. Немає що їсти, ніхто їх не поїть.. Вони просто виживають під палючим сонцем!! Микола Федорович знущається над цими бідолашними тваринами!!! Він вигнав усіх дітей, які допомогали йому,купляли зерно,поїли. Тепер ці нещасні тварини виживають!!!

Зміст детективу з конями:

1. Фейк чи правда?.

2. Гірка реальність.

1. Фейк чи правда?

21 серпня 2018 року на ФБ з`явився страшний допис про умирающих коней, про жорстоке поводження з тваринами...Так от, не зовсім так насправді. Щойно ми повернулись з даного господарства, трішки опитали дорослих сусідів та дітлахів, які вправно катаються верхи на конях, залюбки доглядають їх та в захваті від своїх непарнокопитних друзів. Господар, дядя Коля щойно повернувся з лікарні, хворів, тому ми його і не посміли нервувати тому, що зранку уже приїздили дві жіночки в супроводі міліції, заглядали в кожну шпарку без дозволу і погрожували відібрати коней. 

 

По словах сусідки Наталі, раніше Микола випасав своїх коней, до 40 голів, на траві аеродрому, зараз ця площа обвита проволкою з заросшою травою. В оренду площі сім"я не може взяти, бо немає на то великих коштів. Родина має шість дітей і ще внуки, всім потрібно допомагати. Зараз на господарстві до 20 коней з лошатками. Всі дітки з округи ютяться біля тварин, кожен з дітей має свою тваринку, з якою займається, доглядає, катається на ній верхи. А які в них гарні імена -Гіпнозка, Арбат, Боніфас,Агнеса...Імена давали дітки. 

 

Ідеш по Кам`янкі і зустрічаєш вершника одного, ще одного.Хлопчики на вечір порозбирали коней з собою. Ну звичайно, коні не такі товстенькі, як в багатших фермерів, але і не такі вже тощі чи "дохлі", як виставили в попередньому пості. А той, попередній. пост виник із такої ситуації- одну з дівчаток, за погану поведінку, дядя Коля звільнив з друзів. От то дівча знайшло фото ще весняне, коли після зими коні були дуже худі, і виставило на люди, помститись.

 
Висновки: можливо нам потрібно якось підтримати цю сім"ю та її друзів-підлітків та допомогти. А там і стайню потрібно кращу і корма. Агов, заможні люди! На основі цього маленького господарства можна відкрити кінно-спортивний клуб, як от в м. Хмельницькому "Тамерлан" (поцікавтесь на їх сторінці) В нашому місті не меньше заможних людей, ніж в області. Не старайтесь нацькувати міліцію чи інші органи на цю сім"ю, краще допоможіть піднятися. Дочекайтесь відео коментарів під постом для з"ясування правди.


2) Гірка реальність. Продовження детиктиву.

24 серпня громадськість міста зібралась по питанню незадовільного стану здоров"я тварин фермера з с. Кам`янка. Небайдужі прийшли на господарство Миколи Рачковського, в якого живе біля 20 коней та 11 собак. Тварини в жалюгідному стані, хворі та голодні в спеку Були запрошені депутати, мер міста, голова сільської ради. Ну, мер на такі заходи не бажає з`являтись, а от голова сільради прийшов і дав пояснення.

Виявляється, що вперше чує новину про коней та їх стан, бо два місяці назад коні були продані та здані, про що свідчать папери в сільраді, підписані фермером та головою сільради. А де з`явились коні зараз, він не знає, де вони були сховані.Так, що ніяких коней немає, тож і проблеми ніякої. Дав пояснення, сів за кермо і щез. Депутати також полишили місце події, роз"їхались.


Ось активісти залишились одурманені від почутого, тож пішли шукати тих коней. Знайшли в кущах, без трави та води, сховані від сторонніх очей. Як же коні зраділи, коли побачили людей, а ті пригощали їх булками, кексами, водою. А ще небайдужі повідв"язували всіх тощих скелетів-собак, їх виявилось більше десяти, теж по кущах заховані. Ті раділи, верещали, заривали куски хліба під каміння на потім. Пили водичку. Бачили б ви то видовисько.

Вуха в собак погризені, в крові, шерсть валяється. І пішли розчулені активісти правду шукати, але де її знайти, немає тварин на обліку, немає проблем. Хто зна, чи переживуть тварини суди і хто їх визволить з пекла.


Хто зна. Хтось зарання повідомив фермера про візит громадскості і всі коні пропали з господарства.

---

Текст з фейсбук альбому Ларіси Діновської


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини