Намет АТО в Кам'янці-Подільському

  • 3 046
  • (Оцінок: 0)

27 серпня в Кам`янці-Подільському запрацював намет АТО на "п`ятачку" (до старого по "болоту не пройти").

тел. намету АТО - (098) 019-08-03.

  :smailuk2: Наші хлопці з Кам`янця казали, що до них доїзжає двоє людей це Таня Кошелєва та Рома Браеску.

 

1. Намет є повноцінним пунктом збору допомоги (ПРОДУКТИ, ВОДА, ОДЯГ, ЗАСОБИ ГІГІЄНИ, ЛІКИ) не дивлячись на свої розміри.

2. В наметі розміщена СКРИНЬКА для збору допомоги.

3. Намет є пунктом ЗБОРУ ТЕПЛИХ РЕЧЕЙ. Готуємось до зими і морозів. Прошу всіх набратись мужності, подивитись новини і самим собі, не дивлячись на віру в "краще завтра", признатись в тому, що ця війна може затягнутись.

Молоді волонтери:

4. В наметі ви можете отримати СТАТИСТИЧНІ ДАНІ про те. що саме потрібно нашим землякам-військовим. Як показує наш досвід, конкретно необхідні речі, завжди краще, гори, з душею подарованих, але не дуже практичних речей.

5.Намет є ІНФОРМАЦІЙНИМ ЦЕНТРОМ. Близькі військовослужбовців можуть отримати дані, про те, коли в місця дислокацій частин де проходять службу їхні рідні, буде направлено черговий транспорт.

6. Наш намет є засобом доступу до інформації про нашу роботу. В наметі ви можете отримати повні інформаційні, фото та відео ЗВІТИ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ нашого центру. Таким чином у вас буде підтвердження ефективності та адресності використання зібраних коштів та матеріальної допомоги.

7. Наш намет є центром ВОЛОНТЕРСЬКОГО РУХУ. Кращий спосіб допомогти нашим військовослужбовцям це особисто прийняти участь в зборі допомоги для наших земляків та близьких. Це не тільки буде ефективно а й ПОЗБАВИТЬ ВАС СУМНІВІВ в цільовому використанні коштів.

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини