Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Події в місті » Потопити гівно з першого разу не вдалося!

Потопити гівно з першого разу не вдалося!

  • 2 537
  • (Оцінок: 0)
Потопити гівно з першого разу не вдалося!
Потопити гівно з першого разу не вдалося!

Сьогоднішня спроба потопити Короля гівна зазнала фіаско. Людоньки, ви ж знаєте, є речі, які не тонуть ні за яких обставин.
Проти мітинга уніжених і оскорбльонних (нічого лічного - загальне враження), вийшли возмущонні і проплачені. Перші - це робітники підприємства, яким Король підписує зарплату, їх поняти можна, другі - це камуфльовані, які ніби як "за порядок", а по суті - за беспрєдел.

Король до челяді так і не вийшов, бо не царскоє це дєло...
У результаті протестної акції неожиданний шок получили свободівці, ініціатор двіжухи Яриновський аж сховався під верби. Народ вийшов з-під контроля: до тіла вождя камянецьких комуністів його не допускали, покричати нормально не давали, і нормальної відповіді чого в нас тарифи дорожчі ніж в Києві не сказали.

 

 


І взагалі свита Короля почала глумитися над "прихожанами", кричати їм "Слава Україні!", включати національний гімн... І коли "Героям слава" відкричати можна хоч сто раз, то чотири рази підряд співати гімн - це не кожен хор витримає.
Надихавшись комуняцьких вихлопів, мітингарі згуртувались в колону, згадали пєрвомая, і рушили до мера. Мер був краток, в раду не пустив. Перекрикуватись прийшлось на порозі.

 

 


Якась шалена активістка закликала збиратися тако щодня і мітингувати до побєди. Король гівна передав через "своїх", шо він не протів такого весілля. Наступного разу запрошував всіх покататись на теплоході до другого водозабору. Оплата банкета за Світовим банком.

 

Ригівські камуфляжні пси:

 

Джерело - Кам`янецька пліткарка


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини