Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Події в місті » Допомога хлопцям з Камянця, що їдуть воювати!

Допомога хлопцям з Камянця, що їдуть воювати!

  • 2 035
  • 10
  • (Оцінок: 0)

Наших хлопців в складі Подільського батальйону тереторіальної оборони не будуть відправляти на навчання на полігон в Львіську область. Їх 20 числа без належного екепірування відправляють прямо в пекло - на кордон Луганської області та Росії (Рашки, Кацапстану, Московії).

ЧАСУ МАЛО.

Закрийте вуха жінки-БУДУ МАТЮКАТИСЯ. Я був на похоронах Анатолія Корнєєва, і я не хочу більше бачити в своєму житті нічого такого страшного і величнного одночасно. Скажу цинічну річ але правдиву.

 

Якщо на обмундирування кожного нашого вояка потратити стільки ж коштів скільки на траурні вінки на подібних похоронах можливо його не доведеться ховати.

За останій тиждень ініціативною групою на потреби наших земляків в Подільському батальйоні територіальної оборони зібрано 24 500 грн. Ще доволі незначну частину становлять внески продуктами, одягом та медикаментами. Нібито непогано, але є одне НО. Всі ці кошти та матеріальні цінності надали 15 КАМ`ЯНЧАН.

Хтось більше, хтось менше, але, якщо вивести середнє то це 1633.3 грн на особу. Немаленька сума. А от якби кожен з Кам`янчан дав хоч 10 грн. було б приблизно - 1 000 000 (один мільйон грн). Про що я говорю-про рівень громадської свідомості.

99 985 ЖИТЕЛІВ НАШОГО МІСТА-ВИ ЩО, Б-ДЬ СПИТЕ, ЧИ ВАМ НАСРАТЬ.

Ми 100 000-не місто і кожен убитий чи покалічений буде в кращому разі або знайомим-знайомого, або родичем-родича.

 

КАМ`ЯНЕЦЬ- ПРОКИНЬСЯ. ПОКАЖИ СВОЮ СИЛУ ТА ЗГУРТОВАНІСТЬ.


------

Останні коментарі:

FranklinDial70
FranklinDial70
пане Адмін 99 985 ЖИТЕЛІВ НАШОГО МІСТА не сплять і їм далеко не насрати, просто люди задовбались за всьо постійно платити, (міліція, військові, лікарі вчителі і тд.) в нас депутати їздять на дорогих авто, до них йдіть і вимагайте скільки можна тягнути з людей, для деяких 10грн. недільний бюджет
Цитувати Скарга
admin
admin
:belay: Замість бутилочки пива і чіпсів можна гроші віддати тим хто ризикує своїм життям. Тільки не кажіть, що в нас ніхто не дудлить пиво чи оковиту!
Цитувати Скарга
FranklinDial70
FranklinDial70
яка вам різниця хто шо вживає, ці люди кожен місяць платять в казну, в школу на штори, в лікарні на бінти і так дальше, замість іномарок нашим депутатам можна пересісти на громадський транспорт, і тим хто ризикує своїм життям (честь і слава їм) теж виділяються кошти чому вони доходять не в повному обсязі це вже друге питання, в нашому місті менше 2 % хто не вчасно платить податки, куди йдуть всі кошти, на заміскі будинки.
Цитувати Скарга
admin
admin
:no: Чинуші будуть робити все що хочуть до тих пір поки їх будуть терпіти і платити їм податки..
Але зараз не має часу розбиратись хлопці їдуть воювати вже зараз.
Цитувати Скарга
FranklinDial70
FranklinDial70
Нема часу розбиратись люди чують з 2004року. і?
Якщо я не маю шо курити я або йду купую або не курю, а не прошу в когось.
"Їх 20 числа без належного екепірування відправляють прямо в пекло"- а чому немає екепірування ви у вищого керівництва не спитали, і як можна відправити при таких обставинах людей?
Але навіщо в когось щось питати в нас є народ який або здасть або "непатріот" і тд. а військове керівництво грошики спишуть, та ше людських трохи привласнять.
Чи може не так?
Цитувати Скарга
admin
admin
Все правильно! Але зараз на першому місті -СХІД. Та і необхідні люди - патріоти - отримають зброю. Революція в Петрограді теж почалась тоді коли звичайні люди отримали зброю на фронті..... :sad:
Цитувати Скарга
FranklinDial70
FranklinDial70
Я не проти того що люди допомогають чим можуть, але вибачте вислів -"СПИТЕ, ЧИ ВАМ НАСРАТЬ" це більше схоже на конкретну вимогу.
На рахунок Петрограда нічого не можу сказати бо не знаю, але можу сказати одне що людей зіштовхують лобами.
На данний момент я живу в москві і спілкуюсь з росіянами, і чесно кажучи тільки одиниці підтримують владу, майже у всіх з ким я спілкуюсь є родичі в Україні, якщо в Україні говорять що у всьому винна росія, то тут наоборот америка. йде інформаційна війна, але нажаль гинуть люди.
Цитувати Скарга
admin
admin
Так це війна між Тартарією і США - тут детальніше.
І нажаль Україна в центрі цієї війни. І тепер все залежить чию сторону вибере більшість українців - Газової колонки чи Світового лідера.
Цитувати Скарга
Лилия
Лилия
Як біда не торкається особисто кожного, люди не задуматься шо це таке!!! От на приклад в мене брат теж воює на Сході і в нього не те що бронежилета, а простого фонарика нема. А говорят що постачають усім чим треба. Усі думають хай хтось інший поїде воювати, для чого їм, а потім задаются питанням чого ми так живем. А того що всім все по барабану!!!! Люди туди їдуть може і на смерть, а ви говорите що вам шкода якихось 10 грн., як вам не соромно!!!!!!!!
Цитувати Скарга
FranklinDial70
FranklinDial70
Лілія, мені не шкода грошей, але ви зрозумійте шо це знову ввійде в систему, вчора ми навчили брати хабарі лікарів, вчителів, міліцію, і тд. а сьогодні ми вчимо наших депутатів. За що мені має бути соромно за те що я хожу жити в демократичній країні де дотримуються законів? Я вже писав вище шо йти на війну без спорядження, це не патріотизм, а сама звичайна дурість.
Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини