Ревізор в Кам'янці. 2013 рік.

  • 5 870
  • (Оцінок: 0)

Цього року(2013) Ревізор (Ольга фреймуд) з`явилась не в квітні, а в червні.

І якщо минулого року срібні нагороди отримали кілька закладів і готелів, то в цьому лише Клеопатра.

Дивитись відео Ревізор в Кам'янці. 2013 рік.:

Стейкхаус "Лондон:

З цього закладу почався "Ревізор". Оля полюбила стейкхаус за чистоту та стильний інтер`єр. Цього разу перевірка цим не завершиться. Чому у закладі не вміють готувати стейки? Чи захоче Фреймут їсти після візиту до кухні?

 

Пансіонат Поділля:

Вперше! Послання на ліжку за 2002 рік. Таємниці відкриті - скільки років готелю "Поділля"? Що пропонують у готелі Кам`янця за 150 гривень?

 

Кафе Мальва:

Чому поява Олі Фреймут викликала сміх? Що зберігають під сидіннями у кафе? "Кафе Мальва" або "Вагон електрички"? Вироки "Ревізора" безкомпромісні.

 

Гала-готель:

Своерідна прем`єра у "Ревізорі". Таких тварин у готелі не було точно! Чи пустять несподівану гостю до номера? Чому власник готелю працює в рум-сервісі сам?

 

Готель Клеопатра:

Минулого року власники готелю зустрічали "Ревізора" просто на порозі. Але Ольга прийшла не сама - Фреймут взяла з собою двох місцевих хлопчаків. Це стало випробуванням для готелю, але "Клеопатра" витримала. У 2013 "Ревізору" важко догодити. Чи постелять Олі у лоббі готелю Кам`янця-Подільського?

 

Ресторан "Під брамою":

Спокусливе місце - недалеко фортеця! Туристи стомлені мендрівками заходять пообідати. Чи вартий заклад золотої відзнаки?

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини