Яна та Вікторія одружились

  • 11
  • (Оцінок: 0)
Яна та Вікторія одружились
Яна та Вікторія одружились

Дві круті дівчата з Кам'янця-Подільського — Яна Халамандра та Вікторія Обламська, які заручилися минулого року, сьогодні, 24 серпня 2024 року, нарешті відіграли своє весілля! З усім пакетом: церемонія, обмін обручками, і клятви в коханні.

Яна в захваті: "Моє весілля — просто топ, саме таке, як я завжди мріяла!"

"Ми ще до весілля зняли великий будинок із зеленою галявиною та басейном — кайфове місце. На галявині поставили арку, шатро зі святковими столами. Я замовила собі білосніжну сукню, а Віка підібрала костюм. Все було, як на класичному весіллі. Мене до Віки вели хресна з чоловіком, а переді мною маленька дівчинка розсипала пелюстки троянд. Наприкінці весільної вечірки, як годиться, мені зніматимуть фату, я з нею танцюватиму і кидатиму букет", — розповідає Яна.

На весілля запросили тільки найближчих, які реально радіють за них.

"Прийшли ті, кого ми справді хотіли бачити. Невелике весілля — близько сорока людей, але це саме ті люди, які завжди з нами", — каже Яна.

Ведучою весілля була Поліна Морган з Чернівців — справжній профі.

"Весілля, як у всіх, із дотриманням традицій. Навіть дівич-вечір був незабутнім, адже ми з Вікою відривалися разом із нашими друзями. Єдине, чого не було, це розпису у ВРАЦСі, бо такі шлюби в нашій країні ще не легалізовані. Але ми віримо, що закон про одностатеві шлюби буде прийнятий. І тоді ми ще раз зіграємо весілля!" — упевнена Яна.

Завтра дівчата продовжують святкувати другий день весілля вже в Кам'янці-Подільському.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини