Кам'янець отримав пожежну машину

  • 2 987
  • (Оцінок: 0)
Кам'янець отримав пожежну машину
Кам'янець отримав пожежну машину

Кам'янцю-Подільському для рятувальних служб з Баварії передали спеціальний пожежний автомобіль, укомплектований різним начинням.

До Кам’янця завітала делегація з Баварії (Німеччина), яка давно стала для нашого міста добрим другом. Від початку повномасштабної війни мешканці тамтешньої громади неодноразово підтримували кам’янчан, передавали вантажі для поранених військових, переселенців, дітей.
А нині представники організації Bad Brückenau hilft e. V. привезли чергову, дуже цінну для нас, допомогу.

Для відділення невідкладної допомоги міської лікарні, де відновлюються також наші воїни, – апарат УЗД, пральну і сушильну машини, медикаменти і перев’язувальні матеріали. Варто відзначити, що це далеко не перша, вагома допомога медицині.
У навчально-реабілітаційний центр, що на Польських фільварках, - багатофункціональне ліжко для реабілітації, подарунки, теплі речі дітям, зв’язані руками небайдужих баварців.

---
Щиро вдячні меру міста Бад-Брюккенау Jochen Vogel - за дружбу і підтримку, директору фонду Dirk Stumpe, директору логістичної компанії Christian Wirth, волонтерам Себастьяну Кіппесу, П'єру Воршечу - за такі волонтерські візити з допомогою до Кам'янця, кожному баварцю - за донат.
Те, що Німеччина єдина з нами у цій важкій боротьбі, - для нас дуже цінно.
Щира подяка кам’янчанці Olga Brunko та її чоловіку, саме завдяки яким з'явилась і постійно розвивається дружба та співпраця із благодійною організацією, між нашими громадами, й усім, хто допомагає сьогодні.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини