Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Новини міської ради » Старости та їх округи Кам'янець-Подільського ОТГ

Старости та їх округи Кам'янець-Подільського ОТГ

  • 3 251
  • 1
  • (Оцінок: 0)
Старости та їх округи Кам'янець-Подільського ОТГ
Старости та їх округи Кам'янець-Подільського ОТГ

Міський голова Кам'янця-Подільського Михайло Посітко повідомив, що ОТГ матиме три старостинські округи.

- З огляду на те, що наша громада тепер має ще й 12 сіл. Нами пропонується розглядати їх, як три старостинських округи. Кожен округ матиме свого старосту та інших службовців, - нижче перелік кандидатів на посади старост Кам'янецької ОТГ.


Старостинський Округ №1

( с. Колибаївка, с. Смотрич, с. Острівчани, с. Ходорівці, с. Червона Чагарівка, с. Вільховець).


Резюме по цьому округу надійшло від таких кандидатів.


ІВАНОВ АРКАДІЙ СТАНІСЛАВОВИЧ

Користується повагою серед односельчан. Високоосвічений та активний член громади. Довгий час працював директором школи. Справедливий і чесний. Приймав активну участь у громадському житті села. Відстоює порушені законні права односельчан.

АНДРУШКО МАРИНА СТАНІСЛАВІВНА

Освіта:технікум Подільської аграрно-технічної академії за спеціальністю «Агрономія» з відзнакою.Подільська аграрно-технічна академія; спеціальність «Агрономія»; Подільський аграрно-технічний університет - спеціальність «Облік і аудит» . Зараз навчається (заочно) на економічному факультеті Подільського державного аграрно-технічного університету за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»
Досвід роботи: з листопада 2007 по січень 2020 років працювала на посадах в структурних підрозділах Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації, що забезпечували виконання функцій з питань агропромислового розвитку. В 2018 році зайняла перше місце в районному конкурсі і друге місце в обласному конкурсі «Кращий державний службовець року» . Депутат Жванецької сільської ради VII скликання.

РЯБИЙ РУСЛАН ПЕТРОВИЧ

Голова Довжоцької сільської ради
Освіта вища, ХФТзОВ "Континент нафто трейд", начальник АЗС 8

КОСТЮК АНАТОЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ

Впродовж 5-ти скликань перебував на посаді Голови Панівецької сільської ради. Користується повагою серед людей.


МАЗУРЧАК МИКОЛА МИКОЛАЙОВИЧ

Освіта: Кам’янець-Подільський державний педінститут ім. В.П. Затонського за спеціальністю філолог, вчитель української мови та літератури. Досвід роботи: помічник тракториста к-пу ім. Шевченка с. Ходорівці ; учитель української мови і літератури Ластівецької гімназії с. Ластівці.


Старостинський Округ № 2.

(с. Довжок, с. Зіньківці).

ДІДИК ДМИТРО ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Підприємець, один із координаторів проєкту «Можемо-поможемо», спонсор багатьох дитячих заходів. Тривалий час перебував на роботі у Швейцарії. З його допомогою відремонтовано приміщення амбулаторії та автобусні зупинки у селі Довжок. Має намір реалізувати численні екологічні проекти та проекти благоустрою. Підпиємець. На території села спільно з волонтерами проводив низку громадських та волонтерських заходів. Депутат від ВО "Свобода" від територіального округу 1.

ВИШНЕВСЬКА ЛЮДМИЛА ЮРІЇВНА

Командний гравець, яка не боїться брати на себе відповідальність і делегувати завдання. Ментор, який допомагає і довіряє людям, з якими працює. Вмотивована, вірить у важливість змін, не лише вказує на проблеми, а одразу пропонує шляхи розв'язання. Працює головним бухгалтером.

МАСЛЯНКО ВІТАЛІЙ ПЕТРОВИЧ

Освіта вища, позапартійний, Зіньківецька сільська рада, голова


ОВЧАРУК ВОЛОДИМИР АНТОНОВИЧ

Освіта: Сторожинецький лісовий коледж за спеціальністю майстер лісового господарства. Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища», здобув кваліфікацію еколога-викладача. Досвід роботи: фізична особа підприємець у сфері послуг пасажирських перевезень; територіальний міський медичний центр «Довголіття» на посаді «завідуючий господарством»; призначений на посаду лісника 1 обходу с. Жабинці; підвищений на посаду помічника лісничого Кадиєвецького лісництва.


#Старостинський Округ №3.

(с. Рихта, с. Нагоряни, с. Лісківці, с. Княгинин)


ШЕПТЯК ВІТАЛІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ

У 2013 році закіничв Подільський державний аграрно-технічний університет за спеціальністю «Механізація сільського господарства», магістр «Інженер-механік» Трудову діяльність розпочав у 2012 році диспетчером у логістичній службі ПАТ «Гіпсовик» через два місяці отримав посаду механіка логістичної служби. З лютого 2014 року займав посаду заступника начальника Кудринецького гіпсового цеху с. Кудринці. З червня 2019 року по теперішній час займає посаду механіка ПП «ЮВІТ АГРО». Має активну громадську позицію.

КРАСНЯН ДМИТРО СЕРГІЙОВИЧ

Мешканець села Лісківці Кам’янець-Подільського району. Все життя сумлінно працює з деревиною, важкою працею прокладає свій життєвий шлях. Відповідальний, наполегливий, доброзичливий. Одружений, має двох діток і вже й онуків.

ГУМЕННИЙ ВЛАДИСЛАВ

Навчався в Кам’янець-Подільському медичному коледжі. Підприємець. Користується повагою серед людей.

ГАВРИЛЮК ВОЛОДИМИР МИХАЙЛОВИЧ

Освіта: Кам’янець-Подільський державний аграрно-технічний університет, «Економіка підприємства»
Досвід роботи: зливальник-розливальник на АЗС «WOG» , оператор АЗС, заступник начальника АЗС. До 2018 року займався підприємницькою діяльністю.
Проживає в селі Рихта.



Майже з усіма вже проведено співбесіди. Сьогодні ще відбудеться погоджувальна рада з керівниками депутатських фракцій, а завтра на розгляд депутатів я подам одну кандидатуру на посаду старости.


------

Останні коментарі:

Олег Федоров
Олег Федоров

Для збільшення виконавчих органів ради на 43 чиновника (до 296) за пропозицією Посітка гроші є, а на 12 старост для кожного з 12 сіл немає! Все для людей? Чи після обрання нашими голосами про нас до 2025 року можна забути? 

Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини