2 мільйони гривень на БК

  • 1 494
  • (Оцінок: 0)

До кінця року місцеві чинуші розпилять 2 млн. гривень які виділили на міський будинок культури.

Тільки представники системи - бувші совки - не в курсі, що жебракам потрібні, або гроші, або розваги а БК - це фуфло радянського пошиву...

 

За словами Альони Куземи, на сьогодні із виділених міським бюджетом 1 млн 785 тис. 950 грн освоєно більше одного мільйона.

За ці кошти основним підрядником ПП «Будмонтажсервіс» оновлено систему теплопостачання з можливістю регулювати в різних приміщеннях температурний режим. Виконано електромонтажні роботи в приміщенні по периметру глядацької зали.

Наразі демонтовано систему каналізації будинку культури, здійснюється капітальний ремонт і реконструкція санвузла, штукатурні роботи стін коридорів. Крім того, ведеться робота із заміни системи пожежної сигналізації, електромережі та вентиляції в основній залі.

«Спільно з підрядником ми зробили запит на НІАЗ «Кам’янець», щоби вони надали пропозиції з дизайну приміщень і дверей, - говорить Альона Леонідівна. – Оскільки будинок культури - пам’ятка національного значення, в першу чергу потрібно зберегти його автентичність. Але разом із тим дизайн має бути актуальним і через 25 років.

Залишок коштів підрядник освоїть за півтора місяця. Доти завершить оздоблювальні роботи коридору й малярні - в глядацькій залі, замінить внутрішні вікна, змінить покриття підлоги на паркетне. Будинок культури зможе функціонувати. Але це не означає, що будівельні роботи будуть завершені».

Нагадаємо, проектно-кошторисна документація на реставрацію Пушкінського дому за цінами 2012 року становить 12 млн грн. Наступна черга ремонту передбачає, зокрема, відновлення центрального входу та поверху над фойє.

 

Текст і фото Лілії ПЕТРУК


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини