Футбольні баталії:

  • 1 624
  • (Оцінок: 0)

6 вересня нігинські «Товтри-Колос» проведуть свій останній матч цього року в першій лізі області з футболу (в наступний етап чемпіонату команді вийти не вдалося). Гра відбудеться о 15.30 в Нігині проти одного із лідерів групи - «Епіцентр-Вік­торії» з Городка.

На гру із новоушицьким «Аг­робізнесом» «Товтри-Колос» не виїхав, тож отримав технічну по­разку.

12:00 - з таким неймовірним рахунком кам’янецька «Фортеця» перемогла в гостях «Крила Рад» зі станції Дунаївці у чемпіонаті об­ласті з футболу серед ветеранів.

29 серпня розпочалися матчі другого кола змагань. Нагадає­мо, що в першому колі кам’ян- чани одержали 4 перемоги при одній поразці (в тому числі обіграли «Крила Рад» - 3:0). Цього разу, при оптимальному складі І «Фортеці», суперники мали кадрові проблеми. Якщо в першому

таймі «Крила Рад» пропустили 4 голи, то в другому перетвори­лися на «хлопчиків для биття» і виймали м’яч із сітки вдвічі час­тіше. Голи забивали: чотири ра­зи - Руслан Хамелюк, двічі - Ва­лерій Данчук, Руслан Данчинсь- кий, Ігор Гринчак, а також Віктор Цинчик і Валерій Богуцький.

«Фортеця» наразі друга в тур­нірній таблиці. Хмельницький «Ветеран» її випереджає на одне очко, але він зіграв на одну гру більше.

Після літньої паузи розпо­чався другий етап чемпіонату району з футболу. Тепер по І чотири команди у вищій, першій та другій лігах розігруватимуть медалі у коловому турнірі. 29 серпня відбув­ся І тур.

Перша ліга. «Олімпік» (Думанів) - «Олімп» (Кульчіївці) - 4:6; «Торнадо» (Довжок) - «За­мок» (Панівці) - 3:3.

Друга ліга. «Колос» (Сло- бідка-Кульчієвецька) - «Нібу-

лон» (Привороття) - 1:0; «Кар- малюк» (Гуменці) - «Титан» (Крушанівка) - 3:0.

Ігри Вищої ліги стартували вчора ввечері.

Додатково повідомляємо, що у футбольному огляді (див. «Подолянин» за 28 серпня ц.р.) помилково вказано, що «Ок­тава» зі Слобідки-Рихтівської брала участь у турнірі пам’я­ті Стеньгача в Макові.

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини