Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Буденне життя » Нові електросамокати в Кам'янці у 2023 році

Нові електросамокати в Кам'янці у 2023 році

  • 262
  • (Оцінок: 0)
Нові електросамокати в Кам'янці у 2023 році
Нові електросамокати в Кам'янці у 2023 році

 в Кам'янці-Подільськму  у 2023 році з'явились нові електросамокати на прокат на вулицях міста, відгук та враження від тестування.

Вперше електросамокати на вулицях нашого міста з'явились у 2021 році - згадати.

Завантаження додатку самокатів VEVI на прокат та оплата.

Підходите до самокату - скануєте код - переходите по силці і встановлюєте додаток VEVI. Завантаження і встановлення додатку займе 5-10 хв. 🤪 поки заповните всі дані. Блвго тільки перший раз.
А ось із оплатою у мене не склалось зразу, у мене Приват. Виникла помилка при оплаті, але гроші знялись. ДОпомогло перезавантаження додатка самокатів. І ось гроші оплачені  на самокаті.

електросамокат камянець 

Враження від кермування

Нові самокати уже не підривають - стартують поступово, лише через кілька секунд можна газувати. Якщо дозволяє покриття тротуару чи дороги швидкість можна набрати пристойну. Здивуало що є повороти див. ліву ручку на кермі.

Також прикольно самокати ставляться на стоянку - як мотоцикл, знизу відкидаєте ножку, спираєте на неї вагу самоката, і робете рух назад щоб самокат сперся на ніжку.

Висновок

А ось враження від поїздки спортила зупинка самоката 🤔, я не встиг проїхати ще і 700м. як мої 20 грн. скінчились. Дивіться маршрут нижче. 


* Не ставте свій телефон на підставку для смартфонів. Трясе страшно...

маршрут поїздки електросамоката 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини