Відкриття недопилинего стадіону

  • 3 468
  • (Оцінок: 0)
Відкриття недопилинего стадіону
Відкриття недопилинего стадіону

28 липня 2022, в Кам’янці-Подільському відбулося відкриття горесзвісного недопиленого стадіону імені Григорія Тонкочеєва. Місцеві пузатики змогли "освоїти" 38 мільйонів 975 тисяч гривень.

😅 І хоча від початкової спортивної інфраструктури залишився лише саме поле і сидіння для глядачів - пузатики відзвітували про неймовірнотяжку роботу і успіх їхньої геніальності. І пофіг що все розпродали під стоянки, багатоповерхівки та іншу хрень яка оточила сам стадіон.
Віва пузатикам - такими темпами футболісти будуть бігати на каву з поля в ларьок одного з депутата прямо на стадіоні.
Не здивуюсь якщо ларьки поставлять прямо на трибунах чи біговій доріжці...

Стадіон розрахований на 2587 глядачів. У ході капітального ремонту оновлено трибуни, адміністративну будівлю, газон футбольного поля, встановлено синтетичне покриття для бігових доріжок, секторів натурального газону для спортивних змагань, встановлено тротуарну плитку, облаштовано сектори для стрибків у висоту, довжину, потрійного стрибка, сектори для метання списа, диска та молота, штовхання ядра, яма для бігу з перешкодами. Окрім цього, здійснено благоустрій території та передбачено відповідні умови для безпечного і зручного розміщення глядачів з обмеженими можливостями.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини