Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Буденне життя » Cтворення літературно-мистецького дворику

Cтворення літературно-мистецького дворику

Cтворення літературно-мистецького дворику
Cтворення літературно-мистецького дворику

В липні завершуємо формування карти розвитку громади Камянця-Подільського, яку здійснює Всеукраїнська Ініціатива «Активна Громада» Інституту «Республіка» за підтримки Національного Демократичного Інституту.

Карта розвитку – це програма, яка містить перелік пропозицій від мешканців міста. Пропозиції стосуються найрізноманітніших питань, які потрібно вирішувати.


До цього переліку з підтримки культорологічних проектів потрапила пропозиція створення літературно-мистецького дворику в Центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи.


Ця ініціатива вже була озвучена на сторінках газети для активних громад «НАШІ ВІСТІ» № 53 від 18, 02. 2020.
Мета проекту з точки зору політики співпраці, створити сучасний літературно-мистецький дворик для маломобільних груп населення з особливими потребами, облаштований альтанкою, лавочками, літнім кінотеатром, де для людей з особливими потребами будуть проводитись творчі зустрічі, літературні читання, тематичні виставки, експозиції та ознайомлення з фондом бібліотеки. Власними коштами вже створений ескізний проект, з яким знайомимо всіх зацікавлених, небайдужих та керівників владних структур. І головне, що ми віримо в успіх цього проекту !!!


Активна Громада, Активна Громада Кам'янець-Подільський, Anzhelika Pavlishena, Inga Gres


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини