Дві мрії, що не збулись!

  • 1 259
  • (Оцінок: 0)
Дві мрії, що не збулись!
Дві мрії, що не збулись!

У Кам'янчан були дві головні мрії, пов'язані з транспортом, - впровадження сучасного екологічно чистого, комфортного для пасажирів міського громадського комунального ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТУ, та зведення об'їзної дороги, що проходила б обабіч міста.

Перша мрія так і залишилась мрією не реалізувавшись у реальність. Перш за все потрібно було виконати домашнє завдання, а тоді вести предметний діалог з Кабміном, переконувати його. Ми цього не зробили, а тому на сьогодні маємо те, чого б не хотіли мати. Шкода, що знову втрачено десять років.


З об'їзною дорогою влада знайшла найпростіший і найдешевший варіант, - відремонтувати і залишити проїзд транзитного транспорту через місто Кам'янець-Подільський по тим же вулицям через все місто, а саме починаючи з Хмельницького напрямку: проспектом Грушевського, вул.Північна, вул.Привокзальна, вул.Крип'якевича, вул.маршала Харченка, вул. Івана Франка з виходом на міст "Лань, що біжить". Об'їзну дорогу саме через те називають об'їзною, що мала б проходити обабіч міста. Але, як завжди Кам'янець-Подільському в Уряді ні на електротранспорт, ні на справжню об'їзну дорогу коштів не знайшлось.

А тим часом, поки "об'їзну" ремонтують, тисячі великовантажного транзитного транспорту цілодобово рухається самим центром Кам'янець-Подільського, розбиваючи проспект Грушевського.

--

Допис у ФБ Михайло Костенко


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини