28-річна кам’янчанка вирішила спробувати свої сили та за 45 хвилин приготувала на розгляд суддів качину грудку з грушею та філе апельсину під малиновим соусом.
Дивитись відео Лілія Сорокіна у 100 найкращих кухарів:
Бородьба за місця розпочнеться вже цієї п’ятниці о 20:00 на телеканалі "СТБ".
Лілія досить відома у місті, адже активно вебе свій інстаграм-блог. Дівчина за освітою перукар, але з 18-ти років працювала у сфері розваг арт-директором нічного клубу, адміністратором розважального комплексу, керуючою готельно-ресторанного комплексу.
Наразі, Лілія засновниця виїзної кухні, кейтирингової компанії "byLilyStar" - готує їжу для приватних вечірок, домашніх банкетів та інших свят