Антона Паканича звільнили

  • 2 132
  • (Оцінок: 0)
Антона  Паканича звільнили
Антона Паканича звільнили

У мене ось 1 питання - "Чи реально Ви вірити що Лікарі, Професори, держ-службовці живуть за 5000-7000грн?"

Та усім зрозуміло що за ці гроші вони не живуть! Це зарплата рабів, але не людей які мають мізки і бажання краще жити

- та звичайно вони будуть красти, я і б і сам крав щоб дітям купити їду та одяг...

 

В результаті перевірки роботи комунального підприємства «Кам’янець-Подільська міська стоматологічна поліклініка» було виявлено ряд кричущих порушень.

- Збільшення зарплати без змін у контракті, 100% премія головному лікарю збиткового підприємства, три акти виконаних робіт на майже тисячу гривень, а в реальності – лише консультація пацієнта з пільгової категорії, відсутність норм списання лікарських препаратів – ось лише декі моменти з робочих «буднів» міської стоматполіклініки згідно висновків перевірки. Відповідальні за комунальне підприємство на період перевірки – головний лікар Антон Паканич та головний бухгалтер підприємства.

 

Антон Паканич 

1 червня до виконання обов’язків головного лікаря міської стоматологічної поліклініки приступив Антон ПАКАНИЧ.

Антон Андрійович народився 17 травня 1967 р. в закарпатському с.Чумалеве Тячівського району. Там же закінчив середню школу. 1992 р. в Івано-Франківському медичному інституті здобув спеціальність «Лікар-стоматолог».

З 2000 р. і до призначення працював у Кам’янець-Подільській міській стоматполіклініці лікарем-стоматологом лікувально-ортопедичного відділення.

Одружений, має двох дітей.

Сьомого червня заступник міського голови Вадим Савчук і начальник міськуправління охорони здоров’я Юрій Пливанюк представили колективу нового головного лікаря. А Павла Гринчишина, який протягом багатьох років очолював цей лікарняний заклад, зі словами подяки провели на заслужений відпочинок.

На 45 позачерговій сесії міської ради директор департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Майя Гурська ознайомила присутніх зі змістом довідки, яка була складена в ході перевірки. За даними підприємства дохід за перше півріччя склав у сумі 2 803 і 892 грн, витрати – 3 087 700грн. Тобто за даними підприємства його збитки склали – 283 808 грн.

В ході перевірки з’ясувалось, що дохід підприємства становив 2 811 962 грн, підтверджені витрати – 2 958 305 грн. Тобто сума збитків – 146 343 грн, що на 137 465 грн менше, ніж про це звітували на підприємстві. До складу доходів увійшли: 806 414 грн – за програмою відшкодування з міського бюджету за пільгові категорії населення. 1 885 400 грн – власні кошти за надання платних послуг. 97 300 грн – кошти, виділені територіальним центром «Турбота» на зубопротезування соціально незахищених громадян. 8 900 грн – відшкодовано департаментом соціального захисту населення на зубопротезування громадян, які постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи.

 

Але про те, чи отримали пацієнти пільгових категорій послуги, на які були виділені кошти, та чому стоматологічна поліклініка у Кам’янці-Подільському збиткова, можна судити з результатів перевірки. Ось лише деякі з них: Виявлено порушення ведення обліку з придбання і оприбуткування медичних препаратів, а також їх оформлення. Не від всіх постачальників були надані документи, які підтверджували якість лікарських засобів, медичних препаратів та інструментів. Відсутні паспорти якості медикаментів. Відсутні записи щодо підтвердження статусу приватного підприємця у осіб, в яких були придбані лікарські засоби. Не виписувались внутрішні накладні з переліком медикаментів та відповідними підписами. Не складались та не подавались звіти про надходження та видачу використаних лікарських засобів. Норми по списанню матеріалів на підприємстві не були розроблені та затверджені. Облік актів виконаних робіт фактично не вівся. Згідно контракту, оклад головного лікаря був передбачений у розмірі 4 657 грн. Але з березня 2017 року без жодних змін у контракті головний лікар почав отримувати зарплату 5 136 грн. Крім того, на підприємстві, яке є збитковим, головному лікарю нараховувалась 100% премія щомісяця.

Також премії отримували головний бухгалтер та заступник головного лікаря. 4 працівника, які були звільнені з підприємства, а потім поновлені, отримували заробітну плату за період, коли фактично не працювали. Під час перевірки було виявлено, що лікарі виписували по два пільгові талони на пацієнта.

-----

:wassat: А тим часом Штука і co з Смотрящим  які пиздять мільйонами на волі та при кориті!

 

-- Я не захищаю Антон Паканича, якщо спіймався треба відповідати. 

--

Але хто б не прийшов у цю систему він буде красти! І ті хто крадуть мільйонами до відповідальності не будуть притягнуті - тому що вони платять зарплату ментам, прокурорам і СБУ....


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини