Дякую кінологу Сергію

  • 1 772
  • (Оцінок: 0)
Дякую кінологу Сергію
Дякую кінологу Сергію

Дякую кінологу Сергію ЗА ШВИДКУ ТА КВАЛІФІКОВАНУ ДОПОМОГУ !!!

Уже кілька тижднів намагалась я зловити своє цуценя Аліску, щоб привязати та провести лікування від блох та кліщів. Адже чухалась вона нестерпно. Цуценя я взяла недавно, кілька днів потримала привязаним біля будки, щоб привикло а потім шкода стало, та й відвязала, хай бігає на свободі.

Та виявилось зарано ...Собачка привикла бігати вільно, та й залишилась дикою, вона їла почувала себе гарно, та мене на кілька метрів і близько не допускала , А в мене ще й дві кицьки . та ще одна собака... Потрібно лікувати разом.

Я зверталась по допомогу і до ветеренарів і до інших людей та марно... І тут я дізналась, що в Кам`янці-Подільському є центр по дресируванню собак під керівництвом СЕРГІЯ КІНОЛОГА.

Звернувшись туди , я одержала швидку та кваліфіковану допомогу. Сергій особисто разом зі своєю дочкою Евеліною  (яка також дресирує собак) приїхали до мене , та за допомогою своєї робочої норної собаки Террі, швидко та оперативно зловили моє цуценя... :lol:

 

Тепер Аліска привязана , та чекає лікування. Величезне спасибі вам Сергій та маленькій Террі - величезне спасибі , яке тільки є.

Бо я думала, що вже ніколи не зможу зловити своє цуценя.. А Террі така маленька . а така розумничка !!!

---

Доречі, телефон Сергія :(096) 28-23-113


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини