СВЯТО МОРОЗИВА ПРОЙШЛО НА УРА!

  • 1 619
  • (Оцінок: 0)
СВЯТО МОРОЗИВА ПРОЙШЛО НА УРА!
СВЯТО МОРОЗИВА ПРОЙШЛО НА УРА!

11 червня 2017 року мальовниче місто Кам’янець-Подільський стало свідком веселого Свята морозива, проведеного ТМ "Ласунка". Частиною святкування стали усі бажаючі, хто прийшов до скверу “Водойма” о 14:00.

Цікаво, що задовго до галасливих свят, ТМ "Ласунка" розпочала свій шлях з виробництва здавалося б звичайного пломбіру у вафельному стаканчику і ескімо на паличці. Але ці невигадливі десерті одразу полюбилися споживачам, ставши рушійною силою для подальшого розвитку компанії. На протязі усього періоду своєї діяльності, Ласунка постійно здійснює контроль за якістю продукції та її поліпшення, розширює асортимент, впроваджує новітні технології у виробництво морозива - це  далеко не повний перелік того, над чим щоденно працює ТМ "Ласунка" з думками про своїх споживачів. Але компанія не зупиняється на досягнутому, тому що Ласунка - це набагато більше, ніж морозиво. Ласунка - це справжня сім’я, яка піклується про кожного із своїх членів.  

 

Тому вже 12 років поспіль Ласунка заряджає міста України і їх мешканців гарним настроєм, влаштовуючи веселі Свята морозива. Ми залучаємо до участі і нових знайомих, і старих друзів. А святкування щороку становляться все більш приголомшуючі, бо Ласунка вміє дивувати. Компанія виступає за різноманітність і оригінальність, щороку розширюючи програму смачного гуляння.

 

Цього року Кам’янець-Подільський буквально вразив кількістю гостей. Лише за попередніми підрахунками на свято прийшло близько 15 тисяч відвідувачів! А це - 23 тисячі з’їдених порцій морозива; 30 кілограмів пломбіру, яким орудували шалені продавці; 388 забігів у перегонах на візках; 1566 намальованих на мольберті і асфальті малюнків морозива; 3700 вдягнених у червоне прихильників найпопулярнішого літнього десерта. Свято у Кам’янську-Подільському – це сотні різноманітних призів та тисячі посмішок.

 

Звітуємо: це свято морозива відбулося на славу!


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини