Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Буденне життя » Як лікувати зуби звичайним кам'янчанам?

Як лікувати зуби звичайним кам'янчанам?

  • 2 134
  • (Оцінок: 1)
Як лікувати зуби звичайним кам'янчанам?
Як лікувати зуби звичайним кам'янчанам?

Камянчанка Лукянчук Ольга звернулась до замісника Голови Камянець-Подільського міськвиконкому Савчука Вадима Анатолієвича з питанням, як лікувати зуби камянчанам, що не входять в пільгову категорію і не мають коштів.



Дивитись відео Як лікувати зуби звичайним кам'янчанам?:

Пані Ольга розповіла про себе , що не працює , тому - що доглядає за важкохворою матірю, за що має єдиний дохід 25 грн.
Та коли заболів зуб і вона прийшда в державну стоматполіклініку міста - лікар нарахував за лікування їй ... аж 1000 грн.... Що робити?
Вадим Анатолійович, пояснив , що тарифи на платні послуги в міській стоматполіклініці відрегульовані та затверджені міськвиконкомом. Базою для визначення вартості медичних послуг стали розрахунки фактичних витрат медустанови, а саме: підвищення тарифів на електроенергію, зарплати працівникам, цін на медматеріали та інш.
Але , якщо такі випадки, як з пані Ольгою трапляються , керівництво завжди іде на зустріч і ніколи не відмовляє в допомозі. Для цього потрібно звернутись до головного лікаря даної медустанови, де буде вивчена ситуація, бо вона в кожного індивідуальна, після чого, якщо людина дійсно потребує допомоги, їй вона буде призначена (чи то благодійний фонд чи інш), в кожному випадку підхід є різни...


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини