Родіон Плугатаренко відкрив CrossFit

  • 2 227
  • (Оцінок: 0)
Родіон Плугатаренко відкрив CrossFit
Родіон Плугатаренко відкрив CrossFit

Родіон Плугатаренко в Кам`янці-Подільському відкрив зал для заняття CrossFit.

Ветеран АТО Родіон Плугатаренко відслуживши більше року у зоні бойових дій повернувся до улюбленої справи – популяризації спорту та оздоровчої фізкультури.


Родіон професійний військовий, на фронті служив розвідником, де фізична витривалість та здатність швидко мобілізувати ресурси організму може врятувати солдату життя. Після демобілізації захопився напрямком CrossFit, який він називає радше фізкультурою, чи практичним спортом, адже здобуті на тренуваннях навички можна застосовувати у щоденному житті – у роботі, побуті, для оздоровлення організму.

 

З ентузіазмом взявся за інноваційну ідею – разом із дружиною залучили спонсорів, орендували приміщення, власноруч обладнали його та відкрили перший у Кам’янці-Подільському CrossFit спортзал. Родіон самостійно опанував базову англійську термінологію, переклав методичні матеріали видані у США, заохочує вчитись і своїх клієнтів – програми тренувань для них пише англійською.

 

 

Фото із залу:

 

 


В той час як багато його співгромадян нарікають на державу що не може створити їм потрібних умов для роботи, дає недостатньо пільг та соціальних виплат, Родіон принципово не чекає допомоги – навпаки, хоче сплачувати податки і допомагати розвивати малий і середній бізнес, створювати нові робочі місця.

Зв’язатись із Родіоном можна:

по телефону  098-37-82-962,

або завітавши на сторінки в мережі https://www.facebook.com/crossfitkp/,

Адреса спортзалу – м. Кам’янець-Подільськ, вул. Чехова, 2.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини