Навіщо полякам Нирків?

  • 1 724
  • (Оцінок: 0)

Десь недавно зустрів інформацію про те, що поляки хочуть відбудувати замок в Червонограді, пройшло крізь вуха.

Була навіть думка, що поляки вже точно вирішили собі повернути західну Україну :love: .

Сьогодні вирішив, нарешті, написати екскурсію про Червоноград і наткнувся на польське джерело.

Перебудовою замку і церкви поблизу Ниркова зацікавивлись польські інвестори.

Вони стурбовані поганим станом бувшого замку Поннських та костелу, а також вони також вирішили інвестувати в альтернативні джерела енергії в Тернопільській області.

Імена інвесторів не уточнюються...

Спочатку на відновлення замку і церкви  плануться зібрати близько $ 10 млн. Ця сума також буде охоплювати ремонт майже 100 м від дороги перед пам`ятниками і укладання бруківки в передній частині замку і церкви. Поляки хочуть інвестувати в регіон zaleszczyckim, тому що вони зацікавлені в будівництві вітрових турбін на схилах Kasperowców і синів і теплових електростанцій, що використовують сонячну енергію в безпосередній близькості від Nyrkowa.

На додаток до інвестицій в реставрації пам`ятників і виробництва електроенергії, поляки намагаються співпрацювати з місцевимиi фермерами. Перш за все, вони готові постачати своє обладнання і насіння для вирощування сої та кукурудзи.

 

Поки українці товчуться за те на якій мові розмовляти - поляки рубають бабло, під виглядом відновлення історичної спадщини...

 

Цікаво коли до українських бомжів дійде, що бабло рулить в усьому світі - бути бідним це те саме, що бути африканським аборигеном...

 

Джерело

 

Автор: Адепт партії 5.10 - за ЗБАГАЧЕННЯ української нації!


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини