Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Буденне життя » Риги повертаються, або за які партії голосуємо

Риги повертаються, або за які партії голосуємо

  • 2 213
  • (Оцінок: 0)

Риги повертаються! і на цьому можна було б поставити крапку. Що найцікавіше - вони розкидані по усіях партіях. І тут незрозуміло - чи це у людей свідомість змінилась чи це курс на "об`єднання риг". І справа навіть не в "Опозиційному блоці", який часто рахуть прорегіональниим. Майже всі партії забиті ригами. Як же так???

Більшість ригів тепер позапартійні, якщо на минулих виборах (а це не так давно були) ми сиділи разом на зборах партії і уважно слухали. Вас "показували" народу. Значна частина з вас була депутатами. І тепер настав час все зрадити, щоб зажити по новому. А як же Майдан 2004, як Ющенко???, ви ж там були і народ на вас покладався, що традиції народності і свідомості нас, як нації, будуть продовжені. А як же революція гідності? Це ж не так давно було. Які там можуть бути "конкретні справи", як можна "ригам" висуватися від "БПП", коли сьогоднішній Президент - один із найактивніших на ревоюції гідності - ніби свй, народний? А може?... Значить риги підтримують президентську партію, вона їх приймає та ще й виставляє лідерами на округах. І так роблять МАЙЖЕ усі.

Хіба це не зрада?

І ви ще мені хочете сказате, що ми сильна нація і в нас є велике майбутнє? Стидно має бути - за своїх людей, за свій народ, за своє місто, за свій район і не кажу вже за державу, бо ж вибори ніби то місцеві, і на неї вже давно всі насрали (пардон, бо по іншому не звучить)...

» Почитати аналіз перефарбовування ригатіни - читати

» Список усіх кандидатів у депутати 2015 - читати

(текст із Фейсбуку від пана Володимира)


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини