Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Буденне життя » Партія регіонів знову на коні! або кого обрали те і маємо...

Партія регіонів знову на коні! або кого обрали те і маємо...

  • 1 953
  • (Оцінок: 0)

24 грудня на позачерговій сесії міськради риги разом яйценюками та порохівцями прийняли інвестиційні програми "Міськтепловоденергії", які будуть затверджуватись не народними обранцями-депутатами, а членами виконкому. Через це громада матиме ще менше інформації про господарювання Гордійчука. А в результаті він зможе безконтрольно піднімати тарифи, прикриваючись непрозорими інвестиційними програмами.

 

Проект 2
Кам’янець-Подільська міська рада VІ скликання
Р І Ш Е Н Н Я
СІМДЕСЯТ ЧЕТВЕРТОЇ (ПОЗАЧЕРГОВОЇ) СЕСІЇ 24.12.2014 № __

Про делегування виконавчому комітету Кам’янець-Подільської міської ради повноважень щодо погодження інвестиційних програм КП «Міськтепловоденергія», що фінансуються за кошти підприємства

Відповідно до пункту 1 частини 2 статті 26, частини 3 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 3.2. «Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання» затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.12.2012 № 630 та постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 14.12.2012 № 381, міська рада вирішила:
1. Делегувати виконавчому комітету Кам’янець-Подільської міської ради повноваження щодо погодження інвестиційних програм КП «Міськтепловоденергія», що фінансуються за кошти підприємства.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови, керуючого справами виконавчого комітету міської ради Г. Горшунова.

Міський голова М. Сімашкевич

Список осіб які за це проголосували:

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини