Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Аварії » Військові та цивільні гандони продавали речі ЗСУ

Військові та цивільні гандони продавали речі ЗСУ

  • 189
  • (Оцінок: 0)
Військові та цивільні гандони продавали речі ЗСУ
Військові та цивільні гандони продавали речі ЗСУ

У Кам’янці-Подільському виявлено випадок незаконного заволодіння та торгівлі військовою амуніцією ЗСУ. За даними Державного бюро розслідувань, п’ятеро гандонів, серед яких були як цивільні, так і військовослужбовці, вивозили амуніцію із військової частини з метою подальшого продажу через Інтернет.


Діяльність гандонів функціонувала в місті Кам’янець-Подільський. Вони залучили принаймні двох військовослужбовців з однієї з військових одиниць, а також трьох цивільних осіб.

Серед амуніції, яку продавали, була термобілизна, військова форма, взуття, спальні мішки та прилади для нічного бачення. На етикетках вказувалося, що ця амуніція є власністю Збройних Сил України та не призначена для продажу.

Зараз проводяться розслідування, щоб визначити суму завданих збитків та гандонів, які були причетні до цього. Попередня кваліфікація правопорушення полягає в викраденні та незаконному заволодінні військовим майном в умовах воєнного стану згідно з частиною 4 статті 410 Кримінального кодексу України. За цією статтею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Військова амуніція ЗСУ яку продавали
Військова амуніція ЗСУ яку продавали

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини