Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Аварії » Кам'янчани знову підрвав гранату на знак протесту

Кам'янчани знову підрвав гранату на знак протесту

  • 563
  • (Оцінок: 0)
Кам'янчани знову підрвав гранату на знак протесту
Кам'янчани знову підрвав гранату на знак протесту

Сьогодні 5 липня 2023 року боєць батальйону "Січ" Ігор Гуменюк, якого обвинувачують в підриві гранати біля Верховної Ради 31 серпня 2015 року. , скоріше за все саме він, (точної інформації немає) - підрвав вибухівку в залі суду на знак протесту, що його не пускають на війну.

 Сьогодні суд повинен був продовжити Гуменюку запобіжний захід — він утримується в СІЗО. Обставини вибуху поки невідомі, як немає перевіреної інформації про постраждалих.

"Що відбувається в приміщенні, нікому невідомо, оскільки триває спецоперація", 

"Засідання закінчилося близько 17:05. Коли були вибухи, я був у приміщенні суду на другому поверсі. Але хто це зробив, немає інформації.

По закінченню засідання його (Гуменюка — ред.) вивели із зали. Я не думаю, що він до цього причетний, треба офіційну інформацію", — сказав адвокат.

Він додав, що Гуменюк не один був в автозаку, там були інші затримані по інших справах. За словами Свиридовського, вибухів було багато і було чути автоматні черги.

Оновлено 19:11. ЗМІ повідомили, що в Шевченківському суді Києва прогримів ще один вибух. Спецназ нібито розпочав штурм.

Оновлено 19:21. Після нового вибуху з будівлі Шевченківського суду вибіг поліцейський та попросив надіслати "швидку". ЗМІ повідомили, що із будівлі суду винесли двох осіб на ношах.


Офіційно:  Ігор Гуменюк - загинув під час спроби втекти із залу суду.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини