Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Аварії » Вибух гранати в Кам'янці-Подільському - Хто і навіщо?

Вибух гранати в Кам'янці-Подільському - Хто і навіщо?

  • 7 805
  • (Оцінок: 0)
Вибух гранати в Кам'янці-Подільському - Хто і навіщо?
Вибух гранати в Кам'янці-Подільському - Хто і навіщо?

15 липня близько 19.26 години в м. Кам'янець-Подільський біля магазину "Айсберг", на Розвадовського, тренер, який отримав посилку з Донецька - підірвав гранату на вулиці.

Внаслідок вибуху постраждали шестеро осіб, серед яких і 4-річна дитина. Всі вони госпіталізовані до Кам'янець-Подільської міської лікарні та на даний час отримують допомогу медиків.

Хто підірвав гранату?

Особу, яка ймовірно вчинила підрив, поліцейські затримали. Ним виявився раніше судимий 60-річний кам'янчанин Брюхно Сергій Володимирович народився в Лисичанську (Луганщина), хоча коріння його батька з Чернівеччини. В юному віці його сім’я переїхала до Кам’янця-Подільського, де займався боксом. По закінченню школи вступив до інституту в Мінську, де й виріс до справжнього бійця.

Під час військової спецоперації вАфгані його БТР виїхав на фугас. Контузія, осколкові поранення і травми були такого рівня, що тренеру «світила» група інвалідності. Але він від неї відмовився заради можливості брати участь у змаганнях - де таки займав багато призових місць.

Навіщо підрвав гранату?

Свідки стверджували, що Сергій Володимирович хвалився, що з Донецька прийшла посилка Новою Поштою, п'яний був ледь на ногах стояв всім щось хотів розповісти "дуже важливе", як зазвичай роблять люди в такому стані.


:belay: Напевно не сподобалась реакція оточуючих чи когось конкретного на його п'яні витівки, тому так зробив.


-----

:no: Так може горілку заборонять як канабіс??? Адже скільки таких випадків у світі по пяні!!! І не тільки вибух гранати відбувається, але і вбивства рідних, згвалтування та інші маразми вчинені під дією оковитої!

Вибух гранати 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини