Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Аварії » Впала куля в Кам'янці-Подільському під час фестивалю Повітряних куль

Впала куля в Кам'янці-Подільському під час фестивалю Повітряних куль

  • 2 827
  • (Оцінок: 1)
Впала куля в Кам'янці-Подільському під час фестивалю Повітряних куль
Впала куля в Кам'янці-Подільському під час фестивалю Повітряних куль

22 травня 2021 року біля Кам'янця-Подільсього в с.Кульчіївці впала куля. ЙМОВІРНО, аварія сталась через те, що куля зачіпилась за дроти електромережі. Один із 5-ти пасажирів загинув...

Саме 21-23 травня в місті відбувається фестиваль повітряних куль, який в цьому році відбувається з постіними аваріями, Чи то 2 роки ковідного карантину, чи то повітроплавці сильно розслабились і дозволяли собі йти на невиправдений ризик.

----

Офіційні висновки поліції щодо трагедії - дивитись

----


Тільки вчора повітряна куля здійснила -  аварійну посадку в Кам'янці на проспекті Грушевського, а сьогодні уже трагедія.


На місці аварії, в районі с. Кульчіївці, працюють рятувальники, медичні працівники та поліція.


Можливо, після даного падіння кулі і загибелі людей - українські повітроплавці припинуть війну між своїми асоціаціями та наведуть порядок з ліцензіями.

Ми ще раз переконалися що польоти на кулях - це не тільки приємна але і небезпечна розвага!

Впала куля в Камянці-Подільському

перше фото з місця падіння кулі...

За інформацією сектору комунікації поліції, на борту  повітряної кулі перебував пілот та п’ятеро пасажирів – мешканці міст Хмельницького та Кам’янець-Подільського.

Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за ч.3 статті 281 Кримінального кодексу України – порушення правил повітряних польотів.


Впала куля, аварія кулі, Впала куля в Кам'янці-Подільському під час фестивалю Повітряних куль


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини