Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Аварії » Безглузда бійка - 1 удар - смерть!

Безглузда бійка - 1 удар - смерть!

  • 2 430
  • (Оцінок: 0)

Лише один, але смертельний УДАР! Скільки горя може принести безглузда бійка!

Скоро вбивства... будуть нами сприйматися, як елементарне ДТП... настільки часто звучить це слово... Нами, але не рідними... які втратили дитину... Причина навіть не в одному "ударі", який спричинив смерть... а в оковитій, яку розпивають з домішками в кожному відомим всім генделиках, які в ночі звичайні мешканці, обходять десятими сторонами...

 

18 грудня 2016р. о 00.25 годині до чергової частини Кам’янець-Подільського ВП ГУНП в Хмельницькій області надійшло повідомлення від особи, яка не назвалася про те, що по проспекту Грушевського, 27 на зупинці громадського транспорту навпроти бару «Техас» виявлено труп чоловіка.


Прибувши на місце правоохоронці встановили особу померлого чоловіка, яким виявився 30-річний житель Кам’янець-Подільського району. По гарячим слідам було відтворено події вбивства та затримано 33-річного злочинця, який на ґрунті раптово виниклої суперечки наніс один смертельний удар в область скроневої ділянки голови потерпілому.

Наразі за даним фактом злочинцю оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого» та його було затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

-------

В нашому місті вул.проспект Грушевського... в нічний час та у вихідні дні, можна назвати вулицею смерті... практично на кожному перехресті помер молодий хлопець... Скільки разів зверталися до місцевого самоврядування, про врегулювання робочого часу в цілодобових магазинах... та генделиках ... власники платять дань і купляють подарунки, тому на мешканців байдуже...


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини